Trendy letošního podzimu

Trendy letošního podzimu

 

Letošní podzim a vlastně i zima je ve znamení velkých trendů a ještě větších comebacků. Vybrali jsme několik, které rozhodně stojí za vaši pozornost.

Límeček

Jeden z našich favoritů této sezony. Pokud pracujete z domova a videohovory jsou u vás na denním pořádku, jistě oceníte podobné oživení vašeho outfitu. Ikonickým se stal límeček na přehlídce Bottega Veneta, který vynesla nádherná Kaia Gerber. Černý kostým byl doplněn zelenou košilí, kdy límeček vyčníval přes klopu saka. Detaily, které umí divy!

Límečky

Zdroj fotografií: Pinterest.com

Úpletové šaty

Jeden z prvků, který do vašeho šatníku vnese nádech elegance a ženskosti. Dlouhé úpletové šaty zvýrazní vaši siluetu a dají se nosit téměř po celý rok. Doplňte je vlněným sakem nebo klasikou v podobě koženého křiváku.

Úpletové šaty

Zdroj fotografií: Erikafashion.cz a Pinterest.com

Vesta

Jeden z must have kousků, který by vám rozhodně neměl tuto sezonu chybět. Dost možná se ve vašem šatníku najde nějaká podobná pletená vesta z let minulých. Kdo si ji chytře schoval, dnes jako když najde. 

Vesta-3

Zdroj fotografií: Pinterest.com

Třásně

Letos si asi plesové sezony moc neužijeme, ale nevadí. Můžeme si to jednoduše vynahradit jedním z módních trendů, které ovládly přehlídková mola - a tím jsou třásně. Zkuste na to jít rafinovaně, ať celý outfit nepůsobí příliš kýčovitě. 

Třásně

Zdroj fotografií: Pinterest.com

Opásáno

Saka, kabáty nebo zimní bundy doplněné výrazným páskem. Jeden z doplňků, který nechyběl téměř na žádné módní přehlídce. Oversize vlněné sako bude skvělým společníkem nejen na podzim. Kombinujte s hedvábnými midi šaty a combat boots nebo úzkou sukní či oblíbenými džínami. 

Opasek

Zdroj fotografií: Pinterest.com

 

Autor: Nikola Knížková @nikolaknizkova