Valentýn se blíží! Máme pro Vás 3 tipy na originální dárky!

Valentýn se blíží! Máme pro Vás 3 tipy na originální dárky!

 Všichni potřebujeme k životu projevy lásky a přátelství v podobě polibků, objetí či pohlazení, které v každém z nás probouzejí ty nejkrásnější pocity. Proč tedy alespoň jeden den v roce neprožívat lásku ještě intenzivněji? Samozřejmě, že byste neměli projevovat své city jen jedenkrát v roce a kupovat množství nesmyslných dárků, ale je milé své city projevit 14. února alespoň o něco více. Přestože má Svátek sv. Valentýna množství odpůrců, skutečnost je taková, že všude kolem nás je kopa srdíček, plyšových medvídků a květin. Není se čemu divit. Popularita tohoto amerického svátku rok od roku narůstá. Pokud i vy patříte mezi milovníky Valentýna, určitě zbystřete svou pozornost! Nabízíme vám pár nápadů, jak můžete svým polovičkám dopřát pořádnou dávkou romantiky.

IMG_4906

Zdroj fotografií:Pinterest.com

 "láska prochází žaludkem"

Když někdo vyslovil poprvé větu "láska prochází žaludkem", asi věděl, co říká. Jídlo umí okouzlit, zlepšit náladu, posílit, rozpálit  a labužníci, pro které není jen nutností k přežití, umí při pojídání prožívat zvláštní druh štěstí. Přes jídlo můžete zažít s partnerem sblížení jiného druhu, na jaké jste zvyklí. Není přitom důležité, zda jste zkušená kuchařka nebo začátečnice. Vždy se je co učit, a na přípravu vynikajících pochoutek nepotřebujete ani speciální zručnost ani mnoho času. Nejdůležitější je jídlo připravovat s láskou a s pocitem, že osoba, pro kterou to děláte, zkusí nové chutě. Protože i totéž jídlo, připravované s radostí, chutná jinak než jen z povinnosti uvařené a hozené na talíř.

IMG_4903

Zdroj fotografií:Pinterest.com

Hand made by me...

Přiznejme si na rovinu, okouzlit chlapa vlastnoručně vyrobeným romantickým dárkem není snadný úkol, hlavně když se už nějaký ten čas známe. Není to však úplně nemožné, věříme, že vám pomohou naše inspirace ze světa tvoření. Vyzkoušejte například vyrobit a naaranžovat box s jeho oblíbenou kosmetikou, vytvořit fotorámeček, nebo hrnek s vaší společnou fotografií.Pokud přece jen nemáte tvůrčí mysl a ruce popřemýšlejte nad hodinkami, novou peněženkou, košilí nebo vaší originální fotografií.

IMG_4904

Zdroj fotografií:Pinterest.com

Květiny jako projev lásky

Květiny se dávají při oficiálních příležitostech, ale my ženy by jsme si přály, kdyby nám je partneři dávali i bez příležitosti, prostě jen tak. Květiny provoní komplet celou domácnost, rozzáří ji a viditelně zlepšují náladu.

Tip pro pány: když chcete projevit lásku své partnerce právě květy, dávejte si velký pozor na výběr těch správných. Každá žena miluje jiný druh květin. Některé rády červené růže, jiné bílé růže nebo orchideje, tulipány apod.

Pokud nebudete se svou partnerkou, využijte možnost donášky květin. Jednoduše si přes internet vyberete kytici a necháte ji poslat na adresu, na níž se bude v daném čase nacházet.

IMG_4905

Zdroj fotografií:Pinterest.com

Valentýn, podobně jako Vánoce nemá být o dárcích, ale o připomenutí lásky. Nezapomínejme si ji projevovat co nejčastěji během celého roku.

 

S láskou, 

Vaše erikafashion.cz

 

Autor: @maria.mihac