Styling: Jak nosit 1 sako 3x jinak

Styling: Jak nosit 1 sako 3 x jinak

Někdy nepotřebujete plný šatník, abyste vypadaly stále jinak. Občas stačí trochu experimentovat a využít své kousky na maximum. Dnes jsme si pro vás vybrali sako a tři způsoby jak ho nosit. 

Hlavně ležérně 

Ležérnost je přirozený styl, který vyznává jednoduchost, pohodlí a uvolněné linie. Tento styl se dá dobře kombinovat s jinými styly a takové kombinace vytvoří zajímavý, originální celek, který bude vystihovat podstatu nositelky.

Pokud si vyberete volné mom jeans a zkombinujete je se sakem, máte pohodlný ležérní outfit! K tomuto ale doporučujeme kombinovat také zajímavý top. Můžete si vybrat i slim fit jeansy. Vše závisí na tom, ve kterém střihu se cítíte dobrě a který padne vaší postavě. Toto je originál ležérní outfit na přechodné období, ale stačí přidat trendy oversize kabát a můžete ho využít i v zimě. Co tak zkusit tento oblíbený outfit mnoha žen?

IMG_4637

Zdroj fotografií: www.erikafashion.cz

Černo-bílá kombinace

Coco Chanel nebo Karl Lagerfeld věděli proč nosit právě tyto barvy. V přírodě neexistuje větší kontrast. Kombinace černé a bílé je nadčasová a nikdy z módy nevyjde. Pokud vlastníte právě černé sako nezapomeňte na tuto nesmrtelnou kombinaci. My jsme vyzkoušeli pohodlné bílé jeansy a velmi trendy kotníkové boty. Ze sakem vyniknou ještě více.

IMG_4639

Zdroj fotografií: www.erikafashion.cz

Sexy i v saku

Nadkolenní holínky dokonale prodlužují nohy a v kombinaci s koženkovými legínami vytvářejí velmi sexy efekt. Pokud zvolíte zateplenou verzi legín bude vám i příjemně teplo. Pokud chcete oživit svůj každodenní look, vyzkoušejte stylový klobouk, se kterým budete vypadat šik. Sako tak může vypadat i sexy, co říkáte? 

IMG_4638

Zdroj fotografií: www.erikafashion.cz

Která kombinace vás oslovila nejvíce?

 

Autor: @maria.mihac