Zpěvačka Adele zhubla 45 kg, vydala nové album a hlásí comeback

Zpěvačka Adele zhubla 45 kg, vydala nové album a hlásí comeback

Adele je zpět. Po šestileté pauze se zpěvačka konečně vrátila a 19. listopadu vydala své čtvrté studiové album s názvem “30”. Hudba je pro 33letou umělkyni emocionálním výstupem. Ve své nové oduševnělé nahrávce se rozpovídala o svém rozvodu s bývalým manželem Simonem Koneckim (pár se rozešel v dubnu 2019), o nuancích mateřství a osamělosti.

Nová Adele, nové album

Díky svému hudebnímu oživení je Adele středem pozornosti. Zdobí obálky časopisů, poskytuje rozhovory a předvádí své působivé vokály pro živé publikum. Její návrat způsobil i to, že se začalo všude psát o její postavě. Adele byla vždy okouzlující, i když nepatřila mezi ultra štíhlé dámy. Byla ovšem vždy hodně talentovaná a silná osobnost. Jak se však ukázalo z jejích nejnovějších rozhovorů, ona sama se necítila ve své kůži a chtěla se cítit lépe, hlavně po psychické stránce. Přiznala, že holdovala alkoholu a trápila se kvůli rozvodu. Proto se rozhodla cvičit a změnit stravu. Tento proces jí přinesl úlevu po psychické stránce a dalším benefitem jí byla štíhlejší postava. Za dva roky zhubla 45 kg. Adele se tak dostala na žebříček nejkrásnějších žen světa, a to právem. Vypadá dokonale!

Adele 4

zdroj fotografií: pinterest.com

Nové album s názvem 30 odráží zároveň i novou Adele. Jak sama řekla, ukazuje nám její nový pohled na život. Znovuobjevená hvězda představuje éru nově nalezené síly a svobody, a to vše se odráží nejen v její hudbě, ale i módním stylu. Zde jsou některé z našich oblíbených módních vzhledů, které ukazují, s nadsázkou řečeno, novou Adele.

Klasické černé plesové šaty

Jedna věc, kterou o Adele víme je, že miluje plesové šaty. Na několika svých nejnovějších vystoupeních zpěvačka uplatnila přepracovaný pohled na klasický styl oblékání a zazářila jako superstar.

Adele -Schiaparelli-Haute-Couture

zdroj fotografie: wwd.com

Adele v Schiaparelli róbě

Oduševnělá zpěvačka se nedávno spojila s uměleckým ředitelem italského módního domu Danielem Roseberrym kvůli dvoum odvážným lookům. Ještě v září zveřejnila fotky v zakázkových černých šatech s nadýchanými bílými rozetovými rukávy. Jedinečný dojem podpořila i výběrem naušnic, také od Schiaparelli.

Adele 2

zdroj fotografií: pinterest.com

Miluje minimalismus a klasiku 

Nic neříká comeback tak jako dokonale padnoucí monochromatický set. V rámci speciálu Adele One Night Only na CBS, který byl odvysílán 14. listopadu, se zpěvačka rozhodla pro vážnější vzhled. Otevřeně mluvila s královnou rozhovorů Oprah Winfrey o jejím rozvodu, o jejím albu a o tom, jak buduje duševní a fyzickou sílu. Pro rozhovor si oblékla bílý oblek od Christophera Johna Rogerse, který byl zdobený křišťálovými knoflíky Swarovski. Bílým kostýmem inspirovala ke změně outfitu i samotnou Oprah, tak aby ladila se zpěvačkou. Jejich vzhled i témata rozhovoru byly tak podmanivé, že magazín The New York Times je přirovnal k historickým snímkům z hnutí za osvobození žen. Bílý kostým ztvárnil pomyslnou auru míru a nový začátek. Jak výstižné!

Adele 1

zdroj fotografií: pinterest.com

Slyšeli jste už nové album Adele? Zpříjemněte si svátky a zkuste se zaposlouchat do textů. Možná vás nakopne ke změně (tak jako Adele). 

Autor: Maria Miháč, @maria.mihac