7 tipů na vánoční dárky pro ženy, které milují módu a styl

7 tipů na vánoční dárky pro ženy, které milují módu a styl

Pokud hledáš dárek pro sestru, kamarádku, maminku, manželku nebo přítelkyni - jsi tady správně! Máme pro tebe 7 tipů na originální ženské dárky pod stromeček.

1) Kryt na telefon

Která žena by nechtěla vlastnit stylový telefon? Malý detail, který dokáže velké věci.

Obal na telefon

zdroj fotografie: louisvuitton.com

2) Jedinečná klíčenka

Toto je podobný případ jako kryt na telefon. Navíc šperk na klíče mamince nebo tvé kamarádce vždy připomene toho, kdo ji obdaroval.

Klíčenka

zdroj fotografie: designletters.com

3) Jeden malý kousek luxusu

Nemusíme darovat zrovna kabelku od Diora, jsou i cenově dostupnější kousky, které ženy milují. Parfém, tvářenka nebo jen rtěnka. Balíček, který poteší každou ženu.

dior-miss-dior-blooming-bouquet-darkova-sada-pro-zeny_

zdroj fotografie: notino.cz

 4) Krásné sexy pyžamo

Ženy si často kupují oblečení do práce, pohodlné tepláky na doma a na pyžamo většinou zapomenou. Dopřejte ženě ve svém okolí kvalitní pyžamo, ve kterém by se cítila krásná i během spánku.

Pyžamo

zdroj fotografie: hm.com

5) Kufr

A nejlépe s letenkami uvnitř! I když stále žijeme v době covidové, letenky a pobyty lze přesouvat. Do kufru můžete vložit alespoň provizorní letenku s plány, kam se chcete společně vydat. Krásný kufr na kolečkách bude nezbytným společníkem.

Kufr

zdroj fotografie: svetbatohu.cz

6) Gua sha nebo face roller

Každá žena se ráda věnuje své pleti. Face roller, gua sha nebo čistící špachtle na pleť jsou vynikající tipy na dárky. K tomu stačí přidat kvalitní kosmetiku a šťastnou ženu máte na světě.

Gua sha

zdroj fotografie: notino.cz

7) Svíčky nebo difuzér s vonným olejem

Voňavá svíčka je klasickým dárkem. Zkuste moderní svíčky ve tvaru ženské postavy nebo difuzér s vonným olejem. Praktické a stylové zároveň!

Difuzer

zdroj fotografie: rituals.cz

autor: Mária Miháč, @maria.mihac