5 fashion trendů, které letos ovládají sociální sítě

5 fashion trendů, které letos ovládají sociální sítě

 

Po více jak roce, který jsme strávili doma je už čas zase oslavovat módu, život a začít opět svobodně dýchat. Vyjádřit svoji osobnost právě pomocí módy.

My jsme pro vás vybrali 5 nejžhavějších trendů, které za poslední měsíce ovládly sociální sítě. Myslíme, že nejeden z nich poblázní i vás.

 

Květinový vzor

Ikonický motiv, který je stálé módním, a to i v případě, že nemáte zrovna romantického ducha. Nebojte si vybrat ten pravý vzor od drobných květin po velké a výrazné motivy. 

 

Květinový vzor

Zdroj fotografií: Pinterest.com

 

Módní party

Oslavy a párty upadly v zapomnění a stalo se z nich téměř zakázané slovo. Teda pokud jste nepořádali nějakou domácí párty. Každopádně proč ne? Věřte, že podobně zkombinovaný outfit s alespoň jedním prvkem výrazné barvy vám kromě dobré nálady zajistí také to, že budete nepřehlédnutelní. Neonově zelené sako v kombinaci s klasickými černými džínami nebo jasně růžový oblek? Móda je o experimentování a zkoušení nových způsobů, jak se vyjádřit. Bavte se!

 

Neon

Zdroj fotografií: Pinterest.com 

 

Široké nohavice

Žádná velká novina, o které bychom vám už několikrát neříkali. Každopádně - úzké kalhoty prostě na nějaký čas odložte stranou, protože prim hrají aktuálně kalhoty se širokými nohavicemi. Sedí vysoko v pase a rozšiřují se u kolen. Neskutečně prodlužují nohy a vládne okolo nich uvolněný styl 70. let. Že už také ovládly váš šatník? Ani se nedivíme.

 

široké nohavice

Zdroj fotografií: Pinterest.com 

 

Neutrální tón

Upřímně? Tohle je naše parketa. Neutrální odstíny jsou v současné době naprostou klasikou, tak proč když tak fungují je nespárovat všechny dohromady? Nadčasový styl, který bude vždy vypadat elegantně.

 

Neutrální tón

Zdroj fotografií: Pinterest.com 

 

Bucket hat

Trend, který jste jistě zavnímali již před nějakým časem, ale dost možná vás nechal chladnými. Teď se tolik nedivíme. Ani my mu hned nemohli přijít na chuť. Zkuste ale s obdobím letních měsíců sáhnout po barevnější verzi a sladit třeba s oblíbeným topem nebo kabelkou.

 

Bucket hat (1)

Zdroj fotografií: Pinterest.com

 

 

Autor: Nikola Knížková @nikolaknizkova