Jakou obuv vybrat na letošní jaro a léto?

Jakou obuv vybrat na letošní jaro a léto? 

 

S prvními jarními paprsky se také objevila chuť vzít si na sebe něco jiného, než zimní bundu a tepláky. Toho už jsme si všichni užili dost. Ta jarní nálada se ovšem netýká jen našeho šatníku, ale také botníku. Zlatá tečka našeho outfitu. Nová sezóna si žádá také nové střevíčky. Jaké vybrat, na co se zaměřit a jaké kousky u nás aktuálně najdete? 

Pantofle

Obuv, která neodmyslitelně patří k letnímu počasí. Žabky nechte na pláž nebo k bazénu, ale pantofle se nebojte kombinovat s šaty nebo hedvábnou sukní a topem na špagetová ramínka. Takový outfit obléknete do práce, ale klidně i na víkendovou procházku po městě.

 Pantofle

Zdroj fotografií: Erikafashion.cz

Podpatky

Možná jsme si toho pohodlí užívali dost a někdy, alespoň na chvilku, je docela fajn vyrazit ven v podpatcích. Vybírejte s rozmyslem. Volte kvalitní materiál a po dlouhé zimě bychom se ihned nehrnuli do oblak s deseti centimetrovými podpatky.

Podpatky

Zdroj fotografií: Erikafashion.cz 

Sandále

Platforma či rovná podrážka, s podpatkem nebo bez. I zde můžete vybírat z mnoha možností. Opět si promyslete, co unosíte nejvíce, čemu dáváte přednost a zda budete v takové obuvi celý den. Doporučujeme letos zkusit variantu se šněrováním. V případě, že zvolíte dlouhé kalhoty, vytvoříte se šněrováním detail, který oživí celý outfit. A pokud zvolíte šaty dáte tak krásně vyniknout svým nohám.

 Sandále

Zdroj fotografií: Erikafashion.cz

Loafers 

Loafers jsou boty tohoto roku, takže minimálně jeden pár by se do našich botníků hodil, protože je to přesně ten typ bot, který snadno unosíte jak s lehce elegantním kostýmem do práce, tak třeba k letním šatům s balónovým rukávem.

Loafers - polobotky

Zdroj fotografií: Erikafashion.cz 

Tenisky

Žádná novinka, ale klasika, která již několik let tvoří základní pilíř nejen toho pánského, ale hlavně také dámského botníku. Zvykli jsme si je nosit úplně ke všemu a troufáme si říct, že pořád. Tohle nás nepřestane bavit! Jestli to máte podobně, nechte se inspirovat novinkami, které najdete v naší nabídce.

Tenisky - EF

Zdroj fotografií: Erikafashion.cz

 

Autor: Nikola Knížková @nikolaknizkova