5 párty tipů, ve kterých zazáříš

5 párty tipů, ve kterých zazáříš

Konec roku v diáři znamená většinou jediné - spousta večírků, ale také posezení s přáteli, vánoční večeře s rodinou nebo oslava Nového roku. Příležitosti, na které můžeš vynést ty nejlepší a nejblyštivější kousky ze svého šatníku. Zelenou mají všechny třpytivé outfity, výrazné náušnice, sandály na platformě nebo nepřehlédnutelná manikúra. Umíš si to představit? Tak jdeme do toho.

Večeře s přáteli

Šaty nikdy nezklamou, a to v jakémkoliv ročním období. A zima není výjimkou. Dlouhé šaty zvýrazňující siluetu. Přes ramena přehodíš vlněný svetr a sako, ať na konci dne neprochladneš.

Party outfit_1

zdroj: erikafashion.cz

Pracovní posezení

Pokud tě čeká večeře s kolegy z práce a chceš působit stále sebevědomě, chytře, ale zároveň stylově, flitrů se ani tak nemusíš bát. Zkus tento nepřehlédnutelný komplet nebo vsaď jen na jeden výraznější kousek a zbytek se může nést v lehce elegantní linii. 

Party outfit

zdroj: erikafashion.cz

Fancy večírek

Konečně vyrážíš na koktej s kamarádkou, ale někam, kde se sluší a patří ukázat se? Nebo tě čeká slavnostní večírek v glam dress code? Využij příležitosti a popusť svou uzdu fantazie - je koneckonců sezóna večírků!

Party outfit_4

zdroj: erikafashion.cz

Slavnostní oběd

Vánoční oběd s rodinou, ať už bude kdekoliv, se může nést v trochu neformálním duchu s odvážnými prvky. Pletené midi šaty, vysoké kozačky a nápadité doplňky.

Party outfit_5

zdroj: erikafashion.cz

Štědrovečerní večeře

Výjimečný večer, na který se sluší držet se elegantního stylu, který ovšem nemusí být nutně jen nudný a bez nápadu. Dokonalé šaty s hlubokým dekoltem působí slavnostně a žensky. 

Party outfit_3

zdroj: erikafashion.cz