Kabáty, které ovládnou letošní zimu

Kabáty, které ovládnou letošní zimu

Vzhledem k tomu, jak rychle klesá teplota s největší pravděpodobností si už ze svého šatníku vyndala teplý kabát, který tě zahřeje. Pokud se stejně jako my začínáš smiřovat s tím, že lepší už to nebude, ale náladu si zlepšit musíme, máme pro tebe několik aktuálních tipů na kabáty, které letošní podzim a zimu budou hodně trendy. Pojď tedy udělat menší revizi svého zimního šatníku a zaplň jeho mezery novým a stylovým kabátem.

Shearling jacket

U těchto úžasně hřejivých bund a kabátů dost často zdobil kožíšek jen jejich podšívku. Pokud podobný typ vlastníš, skvělá práce, protože tento styling bude fungovat a zahřívat i letošní zimu, ale pokud uvažuješ o koupi podobné, porozhlédni se po takové, kde je kožíšek i na přední straně.

Trendy zimní kabáty

zdroj: erikafashion.cz, pinterest.com

Rybí kost

Malý detail, který z toho obyčejného kabátu dělá rázem neobyčejný. Rybí kost je velice oblíbeným vzorem nejen u kabátů. Černá a bílá s drobným vzorem je tradičním motivem, který ovšem dodá tvému stylingu tu správnou tečku.

Trendy zimní kabáty_1

zdroj: pinterest.com

Za hvězdu

Která z nás by si občas nechtěla připadat jako hvězda stříbrného plátna. No, alespoň na chvilku. Vsaď se, že přesně takhle se budeš cítit s podobným typem kabátu. Detail v podobné výrazného chlupatého límce z umělé kožešiny nebo manžetami, je opravdu trendem, který z tebe tu hvězdu v nadcházející zimě rozhodně udělá. Tohle je kabát, který vyžaduje veškerou pozornost, tak se toho neboj!

Trendy zimní kabáty_2

zdroj: piterest.com

Krémová

Není to tak úplně trend, ale spíše malý postřeh, protože krémové kabáty jsou opravdovým trendem a ruku na srdce, té městské šedi plné černých bund a stejných kabátů je někdy až příliš. Praktická barva to úplně není, ale za ten styling a bohatou dávku elegance to vážně stojí.

Krémový kabát

zdroj: erikafashion.cz

2v1

Jsi občas nerozhodná s výběrem šály? Máme pro tebe řešení, které se tedy zamlouvá i nám. Kabát, který má rovnou místo límce šálu. Nejen že to velmi zjednodušuje způsob kombinování, ale když náhodou ráno nestíháš, šalu už doma nikdy nenecháš. Win win!

Trendy zimní kabáty_3

zdroj: pinterest.com, hm.com