Tipy na vánoční dárky, které se vejdou do tvého rozpočtu

Tipy na vánoční dárky, které se vejdou do tvého rozpočtu

Prosinec už klepe na dveře a Vánoce se blíží rychlostí blesku. Nebudeme tě stresovat, pokud nemáš ještě nakoupené všechny vánoční dárky. Naopak - máme pro tebe několik tipů na dárky pro maminku, ségru nebo nejlepší kamarádku, kterými je rozhodně potěšíš a navíc úplně nezruinuješ svůj rozpočet.

Slovo „cenově dostupné“ znamená pro různé lidi různé věci. V předvánočním čase je nakupování tak trochu nevyhnutelnou součástí Vánoc, ale také aktivně podporovanou. Je tedy samozřejmé, že všichni chceme potěšit a obdarovat nejen naši rodinu, ale také kamarády něčím výjimečným a speciálním. Proto jsme pro tebe udělali seznam vánočních dárků, které začínají i na skromných částkách.

200 Kč

Péče o ruce je v těchto měsících klíčová, takže maminka, ségra a určitě i nejlepší kamarádky ocení pečující balíček s hydratačním krémem na ruce, do kterého přibal i bavlněné rukavice. Intenzivní a dokonalá péče, kterou ocení nejedna žena. A určitě do naší pomyslné finanční hranice zbyde prostor na lak na nehty v nějaké trendy barvě. Péče tak bude kompletní.

Péče o ruce

zdroj: vyživující krémy na ruce (notino.cz), bavlněné rukavice (makeup.cz), pinterest.com

300 - 500 Kč

Hlavně zůstat v teple. Károvaná šála, teplé podkolenky, crazy rukavice nebo čepice v trendy barvě. Možná lehce praktické dárky, ale za to všechny stylové. A navíc jsou to přesně ty doplňky, které často obměňujeme a přizpůsobujeme našim outfitům. 

Vánoční dárky

zdroj: všechny tyto vánoční tipy najdeš na erikafashion.cz

500 - 1000 Kč

Pečující nebo dekorativní kosmetika je sázkou na jistotu. Vybrali jsme několik speciálních setů, za které dáme ruku do ohně. Teď už je jen na tobě, kdo tyhle povedené dárečky najde pod vánočním stromkem.

Vánoční dárky - sady_1

zdroj: sephora.cz

1000 Kč a více

Pokud hledáš něco opravdu speciálního pro svou maminku, která si rozhodně zaslouží něco výjimečného a tvůj rozpočet to dovolí, zkus ji potěšit novým parfémem, koženou kabelkou nebo svíčkou z limitovné edice, která se bude vyjímat v každém interiéru.

 Tipy na vánoční dárky

zdroj:  parfémovaná voda YSL Libre Le Parfum (sephora.cz), kožená kabelka Gino Rossi (ccc.eu/cz), oboustranná bunda (erikafashion.cz), vánoční kolotoč z limitované edice (ingredients-store.com)