5 zimních outfitů ve znamení stylu a pohodlí

5 zimních outfitů ve znamení stylu a pohodlí 

Řítíme se rovnýma nohama do ledových měsíců, a protože věříme, že miluješ módu stejně jako my, už máš v hlavě pár stylových outfitů, díky kterým se na tu zimu snad i těšíš.

Mnohé z těchto klíčových kombinací určitě vlastníš z předešlých sezón, ať už je to kvalitní rolák, klasické sako, kožené kalhoty, nebo plyšový kabát. Trochu to oprášíme, osvěžíme a pomůžeme ti sestavit nové a neokoukané outfity, ve kterých ti bude nejen teplo, ale ovládneš i letošní trendy.

Kožené kalhoty + pruhy

Kožené kalhoty jsou základní výbavou pro podzim a zimu. Přidej k nim vlněný pruhovaný svetr, robustní boty a stylový outfit je na světě.

Zimní inspirace

zdroj: pinterest.com

Zimní schůzka, ale v teple

S těmi pravými kousky je snadné poskládat outfit, ve kterém ti bude nejen teplo, ale zároveň budeš vypadat elegantně a žensky. Ano, i v zimě. Možná se to zdá být nemyslitelné, ale i s péřovou bundou se dají vykouzlit módní a zároveň praktické kombinace.

Zimní inspirace_2

zdroj: pinterest.com

Béžová do sychravých dnů

Krátké dny a dlouhé noci bude v zimě potřeba trochu prosvětlit. Miluješ béžovou? My rozhodně. Trend plyšových kabátů je stále aktuální a prostě to k té zimě patří. Zachumlat se hezky do něj. Tón v tónu je přesně pro tyhle dny tou pravou volbou.

Zimní inspirace_3

zdroj: pinterest.com

Džíny nesmí chybět

Bez nich by to nešlo! Stejně jako bez velkých cardiganů. Pohodlný a stále stylový outfit, ve kterém budeme chtít trávit bezstarostné víkendy.

Zimní inspirace_4

zdroj: pinterest.com

Letní šaty a sukně neschovávej

Ve správné kombinaci je místo pro letní šaty nebo sukni i v zimě, alespoň tyhle kousky nezůstanou dlouho ležet ve skříni. Doplň je hřejivým svetrem, vlněným sakem a kozačkami. A kdo se toho nebojí, vedle nebudeš ani s pohorkami nebo kovbojskými kozačkami. Ať té romantiky není zase až moc.

Zimní inspirace_5

zdroj: pinterest.com