Módní trendy pro podzim 2022, kterým dáváme zelenou

Módní trendy pro podzim 2022, kterým dáváme zelenou

Babí léto prostor letos nedostalo, takže rovnýma nohama do podzimu. Pokud si stále odolávala a čekala, myslíme, že teď už je opravdu ten pravý čas přivítat všechny ty podzimní kousky, které už ve svém šatníku máš, ale také ty, které jsou letos těmi nejvíce trendy. Vybrali jsme pro tebe několik z nich, které od nás dostávají zelenou a určitě je u nás uvidíš.

Dámský oblek

Záležitost, která je trendy několikátou sezónu. Tentokrát ale dostávají šanci výrazné barvy. Nepřehlédnutelná růžová nebo fialová. To bude trefa do černého. Každopádně, pokud prostě barvy nejsou zrovna pro tebe, ale tenhle kostýmkový trend se ti líbí, přizpůsob se podle svého. Klasická černá, béžová nebo hnědá jsou pro podzim, jako stvořené.

Trendy podzim 2022

zdroj: erikafashion.cz

Bomber

Jak je ta móda kouzelná. Další kousek, do kterého se vyplatilo zainvestovat a nějakou dobu o něj doma pečovat, protože je zpět. Jeho podoba je ale ovšem letos výraznější se zdobením, většího střihu a opět nepřehlédnutelná.

Trendy podzim 2022_2

zdroj: pinterest.com

Kůže

Aneb holka od motorek. Pokud ještě zůstaneme u těch svršků. Prvkem, který spojoval módní přehlídky, byly také klasické kožené a motorkářské bundy. Další kousek, který se postupem let rozhodně neztrácí. Tentokrát byly k vidění bundy, které dostaly takový ten secondhandový nádech. Zvolit jednoduchý outfit a nechat právě takový skvost vyniknout, tak přesně to máme v plánu.

Trendy podzim 2022_3

zdroj: pinterest.com

Úplet trochu jinak

Pletenina je téměř synonymem k podzimu. Letos se zkus poohlédnout ovšem po něčem trochu netradičním nebo výrazném. Pokud narazíš ještě na celý komplet třeba se sukní. Máš vyhráno! Pleteniny a komplety, to je naše.

 Trendy podzim 2022_4

zdroj: Stella McCartney, vogue.com 

Větší, než velké 

Řeč je v tomto případě o džínách nebo kalhotech všeobecně. Asi jeden z trendů, který nemusí být úplně pro každého. Pas se sice posouvá o něco níže, ale střih se poněkud zvětšuje. Volné džíny, tzv. baggy jsou podzimním trendem, takže pokud je právě tohle tvůj šálek kávy, jdi do nich.

Trendy podzim 2022_5

zdroj: Bottega Veneta, vogue.com