7 nezbytností, které by vám v kabelce neměly chybět

7 nezbytností, které by vám v kabelce neměly chybět

Že máme my ženy v kabelkách pořádný nepořádek, to se ví! Ale náš chaos máme dobře zmapovaný a víme, že vše, co s sebou nosíme, se může jednou hodit. Co nám tedy v kabelce nesmí chybět?

1. Balzám na rty

Doporučujeme takový, na který nebudete muset sahat prsty, protože pak byste zbytečně plýtvali kapesníčky na otření rukou. Sáhněte po klasickém balzámu v uzavíratelné tubě, jako například Carmex, Labello, EOS či obyčejný jelení lůj nebo vazelínu. Když si vyberete bezbarvou verzi, můžete jej také použít na suchá místa, která vás trápí, jako jsou klouby na rukou, lokty či sedřený nos od rýmy.

BeFunky-collage

Zdroj fotografie: archiv firem

2. Papírové kapesníčky

Bez nich to jednoduše nejde, mají praktické využití v mnoha situacích a pokud máte mastnější pleť, můžete je také využít na odmaštění i když nemáte po ruce pudr.

3. Korektor

Tuhle nezbytnost si do kabelky rozhodně přidejte. Měl by být v odstínu vašeho makeupu, aby zakryl jakýkoliv problém, který během dne nastane. Takový klubající se pupínek je lepší zamáznout než jej během dne mačkat u zrcadla na záchodech.

BeFunky-collage (1)

Zdroj fotografie: archiv firem

4. Rtěnka

Nosíte nejčastěji červenou? Pak si přibalte ji. Ovšem nejlepší je mít v kabelce univerzální tělový odstín, který si zvládnete namalovat i bez zrcátka. Pokud si ráno nanesete dlouhotrvající rtěnku, bude vám stačit hodit si do kabelky jen konturku ve stejném odstínu.

5. Antibakteriální gel/sprej/ubrousky

Formu, která vám bude vyhovovat, si najdete samy, ale je potřeba udržovat své ruce čisté. Nejen před jídlem!

6. Krém na ruce

Tuhle nezbytnost musí mít vždy jedna z party kamarádek po ruce, protože téměř na každé kávičce padne otázka: „Nemáte někdo krém na ruce?“

BeFunky-collage (2)

Zdroj fotografie: archiv firem

7. Parfém

Opravdu není potřeba tahat 100ml balení vašeho milovaného Chanelu. Pořiďte si malý plnitelný rozprašovač parfémů a odstříkejte si svůj oblíbený. Koupíte například v Sephoře za 295 Kč.

Neobejdete se ani bez telefonu, klíčů od bytu a nejspíš ani sluchátek. Ovšem co by se ještě mohlo hodit a do našeho seznamu se to nevešlo jsou pinetky, gumičky do vlasů, štětec na pudr, pudr, ústní nit, žvýkačky, náplasti, lék proti bolesti, tampon, propiska, bloček...

Autor: Kristina Vodičková, beauty blogerka, IG: @xtinkav