All black outfit

Jak nosit černou barvu

Černé oblečení je součástí asi každého šatníku. Je praktické, není výstřední, snadno se kombinuje a myslím, že ve statistikách nejprodávanějších barev oblečení by bylo rozhodně na prvních příčkách. Ale, jak se říká: není černá jako černá. Jak nosit černou tak, abyste v ní vynikly Vám prozradím v dnešním článku.


šaty Kate

Šaty Kate

Černá je symbolem smutku, oblíbenou barvou umělců a navíc zeštíhluje. V módě je černá velmi žádaná, je nadčasová, patří mezi základní barvy šatníku, je univerzální a snadno kombinovatelná. Pokud s ní umíte pracovat, dokáže vám vyčarovat krásnou postavu a ubrat kila tam, kde je potřeba. Vyhýbat by se jí měly dámy ve věku 60 a výše. Proč? Neboť negativem této barvy je, že přidává na věku a zvýrazňuje nedostatky obličeje (hlavně tmavé kruhy pod očima a bledou pleť). Proto, pokud rády nosíte černou, dejte si záležet na make- upu. Pro starší dámy tedy platí, noste spíše tmavomodrou, tmavozelenou a podobně. A pokud černou, tak ne v blízkosti obličeje.

All black outfit

Černá je skutečně tvárná barva, ale myslet si, že pouze černé legíny a rolák budou stylové, je omyl. Pokud chcete, aby černý outfit vynikl, je nejlepší, pokud kombinujete různé materiály a texturu. Kombinujte koženku, kůži, pleteniny, satén, hedvábí, krajku, tyl apod., vše pěkně v černé. Uvidíte samy, jaký dojem vytvoří směs různých materiálů. Pokud byste tyto materiály nekombinovali, outfit může působit jednolitě a nudně. Právě směs různých materiálů přidává celkovému vzhledu hravost. Některé materiály přidávají lesk, matné dramatičnost, krajky a volány romantiku ... nebojte se je proto kombinovat. 

body Malaga

Body Malaga

Nezapomeňte na doplňky 

Doplňky hrají velkou roli v případě černého outfitu. Je mnoho názorů, někdo radí rozbít černou barevnými doplňky, jiný zas nepoužít žádné. Ale proč rozbíjet černou, nebo nepoužít doplňky ? Pokud chceme dosáhnout celo-černý outfit, není třeba přidávat jinou barvu. K černé velmi dobře ladí kov, jako zlato či stříbro nebo perly. Šperky dodávají černé nádech luxusu. Jako doplněk mohou sloužit i vzorované punčochy. Nyní na jaře jsou moderní tečkované, nebo s květinovým vzorem.top behind

Top Behind

A tady je pár mých typů na černé kousky do Vašeho šatníku.

Boty Luren

Boty Luren

george

Kabelka George

Vaše @modnamamka