Jaké boty ovládnou ulice na jaře 2020?

 Jaké boty ovládnou ulice na jaře 2020? 

Každý rok nám módní přehlídky přinášejí nové trendy v materiálech, barvách či stylech. V tomto článku najdete nejnovější módní trendy pro obuv v roce 2020.

Klasické černé kotníkové boty

jobbs

Boty Jobbs

Tyto boty jsou mimořádně oblíbené, hlavně proto, že jsou praktické. Umíte je kombinovat s čímkoliv a nachodíte v nich kilometry. Stále jsou na výsluní, moderní jsou s kamínky, různými přezkami, řetízky apod.

Nude sandálky

Nude barva je letos na výsluní, totéž platí přírodní barvy. Lze je jednoduše kombinovat se vším, a proto si určitě jeden pár těchto krásek pořiďte! 

 massimo

Sandálky Massimo

mayo

Boty Mayo

Bílé boty ovládly ulice!

Bílá barva bude ovládat svět obuvi i letos. Velmi moderní jsou bílé kozačky a kotníkové boty. Vy, méně odvážné, je můžete je kombinovat s neutrálními barvami jako hnědá, šedá, béžová apod. Pro odvážnější, fashion maniačky, se meze nekladou!

Weide

Boty Weide

Ugly Shoes

Mnozí jim předpovídali konec, ale já si myslím, že i tento rok ještě budou ovládat ulice. Jsou pohodlné a extravagantní. Nic pro šedé myšky.

 

silence 

Boty Silence

Bílé tenisky

Klasika, která nezná módní trendy. Tyto klasické bílé tenisky se nosí už desetiletí. Neměly by chybět v žádné skříni, víte je kombinovat se vším. Můžete je nosit se sportovním, elegantním a ležérním stylem. Hodí se k džínám, sukním i šatům.

Renny

Tenisky Renny

Cowboy shoes

Neboli koně jsou momentálním obrovským trendem, který se přenesl z podzimu 2019 do jara 2020. Velmi stylové jsou kotníkové i vyšší kozačky . Noste je k volánkovým sukním a šatům s koženkovou či riflovou bundičkou. Klobouk k tomu je jen plus! Pokud máte raději kalhoty, pak jednoznačně zvolte roztrhané džíny.

cow

Boty Virtue

Zvířecí vzory

Loni se nesl ve znamení těchto vzorů a letos nesmí chybět také. Najdete je jak v kotníkových botách, tak i v teniskách. Akorát si dejte pozor, abyste nepřekombinovaly outfit dalšími doplňky. Méně je někdy více. Při zvířecích vzorech to platí dvojnásob.

Hay

Boty Hayes

Sharon

Tenisky Sharon

 Metalické odlesky

Hitem, který ovládne naše ulice budou i metalické odlesky. Najdete je na bundách, doplňcích i botách. I zde platí stejné pravidlo, jako při zvířecích vzorech. Hlavně nepřekombinovat!

gold

Tenisky Timer

rashe

Tenisky Rash

Semišky 

Semišové kozačky, kozačky nad kolena atd. Už loni se objevily v ulicích boty s hranatou špičkou. Samozřejmě budou trendy jen pár sezón. Klasické kozačky do špičky, nebo kulaté budou stále IN. Kozačky nad kolena, neboli "over knee boots," působí velmi sexy a navíc vypadají skvěle jak k legínám, tak i k minisukním.

Jane

Kozačky Jane 

drift

Kozačky Drift

Tak co? Už víte co si obují Vaše nožky na jaře?

Vaše @modnamamka