Módní přehlídka v kuchyni aneb co na sebe v karanténě

 Módní přehlídka v kuchyni aneb co na sebe v karanténě

Je to každodenní výzva. Co dělat doma, když už  jsme v té karanténě ...

Již vás otravují no-makeup dny a vytahané tepláky ? Co tak si zpříjemnit dny pěkným domácím oblečením? Mám pro vás pár tipů, jak vypadat lépe a jak se cítit lépe doma na gauči.

Královna domácnosti

Viděly jste už neupravenou královnu? Doma jste královnou vy a váš dům je váš hrad. Pokud máte vše uklizené, knihy přečtené a ani Netflix vás již nebaví, zkuste si obstarat nějakou pěknou věc na sebe. Podpoříte tím malé podniky, ekonomiku a budete se cítit trošku lépe. Věřte mi, jsem na mateřské třetí rok. Kdybych měla chodit jako noční můra celý ten čas, necítila bych se dobře. A stejně i vy. No a co, že jste doma, kde vás nikdo neuvidí? Ciťte se dobře, jen tak samy pro sebe. Dejte si make-up, upravte vlasy, i když je jedinou náplní dne uvařit a vyprat prádlo.

luxe

Souprava Luxe

 Věrná teplákovka 

Tepláková souprava je nejlepší volba na domácí lenošení. A víte ji využít i na procházku se psem, nebo s kočárkem. Set mikina a tepláky jsou jinak ve "streetstyle fashion" již dávno v módě. Stačí k ní přidat ugly shoes nebo bílé tenisky a jste hotová hvězda.

naiwe

Souprava Naiwe

drew

Tepláky Drew

dynamite

Tenisky Dynamite

Tepláky ne, raději šaty!

Pokud vás nebaví tepláky a mikina, vyzkoušejte teplákové šaty. Jsou pohodlné a budete v nich vypadat skvěle. Ještě cowboy shoes a můžete stylově grilovat na zahradě.

need

Mikina Need

grey

Šaty Grey

 tracker

Boty Tracker

A nezapomeňte: “ To nejkrásnější, co si na sebe můžeš ráno obléct je tvůj úsměv. “

Autor: Mária Miháčová IG: @modnamamka