Jak nosit denim v roce 2020?

Jak nosit denim v roce 2020?

Denim je součástí módních trendů každý rok. Milujeme ho, protože je praktický, pohodlný, snadno se kombinuje a udržuje. Víte, jak se bude nosit denim v roce 2020? Zde je rychlý přehled.

Oversize bundy

Oversize bundy se staly hitem sezóny. Ne každý si ji však může dovolit. Neměla by na majitelce viset, jakoby se v ní ztrácela a dejte pozor, aby vás nedělala "větší". Na jaře noste oversize bundu s květovanými šaty nebo kalhotami s vysokým pasem.

bunda Wanted

Denim bunda Wanted

bunda Olivia

Denim bunda Olivia

Denimové šaty

Letos pofrčí i denimové šaty. Společnost Pantone, která každoročně určuje módní barvy určila tzv. vybledlý denim jako jednu z barev roku 2020. To se samozřejmě promítlo i v módním průmyslu. Denimové šaty budete vídat často v midi, nebo mini délkách s volánky, nabíranými rukávy, nebo vázáním v pase. Denimové šaty jsou must-have sezóny.

salvia

Denim šaty Salvia

calben

Denim šaty Calben

Denimové kalhoty

Letos vsaďte na kratší délky kalhot. V kurzu jsou délky nad kotníky, neboli culottes s vyšším pasem. Stále oblíbené jsou boyfriend džíny a již klasikou jsou potrhané džíny.

Letty

Džíny Letty

Ronda

Džíny Ronda

Celá v denimu

Celodenimový look je IN. Kombinujte však více barev denimu, například bílé, modré nebo fialové odstíny denimových kousků. Denimový outfit vytvoříte i s košilí v klasické barvě denimu a s bílými denimovými džíny.

Avena

 Denim košile Avena

 
moment

Kalhoty Moment

Vaša @modnamamka