Jak nosit široké kalhoty a s čím je kombinovat?

Skinny džíny jsou jedny z nejoblíbenějších střihů, ale aktuální trendy je na nějakou dobu odsouvají na druhou kolej. U džínů a kalhot platí nyní pravidlo - čím širší, tím lepší. Pokud máš i ty ráda pohodlí, které s sebou široké kalhoty nesou, ale občas prostě tápeš, co si k nim obléci, tak právě pro tebe máme několik tipů, jak nosit široké kalhoty.

foto: Getty Images

V jednoduchosti je krása

Kombinace klasického trička a širokých džínů, které doplníš o oversize sako, bude výsledkem dokonalého outfitu, ve kterém ti nejenom bude pohodlně, ale budeš se cítit a vypadat božsky. Široké džíny celému outfitu přidají na zajímavosti.

foto: Pinterest

Denim on denim

Kombinace několika džínových kousků v jednom outfitu je naše oblíbená. V tomto případě celý look bude fungovat, pokud vše sladíš do jednoho tónu nebo džínové kousky budou v podobné barvě. Doplníš jen o metalické baleríny a výraznou kabelku, nebo teď v teplých dnech by se hodil i basket bag.

foto: Pinterest

Elegantně a moderně

Dámský kostým je must have kouskem posledních sezon a právě široké kalhoty jsou dokonalým střihem, který bude působit moderně, ale zároveň si zachová velkou dávku ženskosti. K širokým kalhotám dokonale padne vestička, která bude i skvělou volbou po zbytek dne v případě, že se teploty vyšplhají k tropickým hodnotám. 

foto: PInterest

Tón v tónu

K širokým kalhotám se vždy hodí vypasovaný vršek, který má navíc i jednu výhodu, nebudeš ho muset neustále upravovat a zastrkávat zpět do kalhot. Pokud navíc zkombinuješ celý tento look v podobných odstínech, docílíš optického prodloužení postavy. Hodit by se mohl i oblíbený bomber nebo sako.

foto: Pinterest