Leopardí a zvířecí vzory oblečení jsou hitem sezóny

Leopardí vzor je sám o sobě kapitolou. Je to trend, který nikdy úplně nezmizel. Jeho sláva se jen v průběhu módních let mění. Aktuálně je leopardí vzor na oblečení na výsluní, proto vám i tým Erika Fashion přináší leopardí kolekci. Pokud si mu nikdy nepřišla na chuť a měla si spíše pocit, že se většinou jedná o nevkusné a lacině vyhlížející kousky, možná letos změníš názor. Virální kalhoty značky Ganni s leopardím vzorem si získaly celý instagram. Nech se unést i ty sílou tohoto výrazného potisku na džínách, šatech, halenkách nebo plavkách. Pro dokonalý start a seznámení se zvířecím potiskem doporučujeme sáhnout "jen" po doplňcích. Leopardí baleríny, kabelka nebo jen pásek. Kombinace leopardího vzoru a elegantní černé, dokáže být stylová a nadčasová.

foto: Getty Images

Nikdy neuděláš chybu, když do svého outfitu přidáš malý leopardí potisk, zvláště v tuto chvíli, kdy se ukazuje jako jeden z top trendů této sezony! Výrazný potisk může tvému outfitu dodat nepřehlédnutelný nádech, takže jeho kombinace by se mohla zdát, jako přílišné tlačení na pilu. Naopak malé leopardí flíčky jsou poměrně neutrálním detailem, takže v kombinaci s jasnými barvami a jinými vzorovanými kousky vytvoří dokonalý look.

foto: @lunaisabellaa

Zvířecí potisk dokáže být nejen sofistikovaný, ale i tak elegantní. Ideální outfit do práce nebo na kávu s kamarádkou. Sukně s leopardím vzorem, černé sako, doplněno o vínovou koženou kabelku a bílé tenisky. Ty můžeš vyměnit i za sandálky s mini podpatkem. Yes! 

foto: @taina.csg

My víme, že se toho nebojíš, tak si užij trochu zábavy s barvami a vzory při stylování kalhot s leopardím vzorem. Modrá halenka, pruhy, výrazný límeček, lesklé červené Mary Jane, kabelka přes rameno. A ono to funguje!

foto: @inesisaias

To nejlepší nakonec. Šaty s leopardím jsou ideální volbou pro zvláštní příležitost, nebo večeři ve městě. Nech vyniknout tento dokonalý kousek, který doplň lesklými černými podpatky a černou kabelkou.

foto: @emmaleger