Módní trend roku 2020: Puff rukávy

 Módní trend roku 2020: Puff rukávy

Nabírané rukávy neboli Puff rukávy jsou momentálně obrovským módním trendem. V tomto článku Vám prozradím jak je umět nosit!

12107-8_uzjn7755

Top Coila

doris

Šaty Doris

Puff rukávy na šatech, svetrech a topech

Jsou prostě velkým hitem tohoto roku. Dodávají romantický výraz a působí velice žensky. Momentálně je můžete vidět na pulovrech, svetrech, pletených šatech a na jaře se přesouvají i na bavlněná trička nebo lehké šaty. Puff rukávy bývají z rozlišných materiálů, barev a vzorů, aby byly ještě výraznější a nepřehlédnutelné. Minulý rok letěly volánky, ale tento rok se pozornost soustředí na nabírané rukávy.    

bes

Šaty Bessie

POZOR! Puff rukávy přidávají Vaší postavě na objemu

Nabírané rukávy dodávají objem Vašim ramenům a horní části těla. Proto dbejte při jejich nošení na to, abyste zvýraznily pas a vytvarovaly tak postavu do tvaru přesýpacích hodin. Velmi jednoduše to jde s opaskem anebo poslouží i kalhoty s vysokým pasem (tzv. height waist) anebo sukně s úzkým a vysokým pasem. Pro ty z vás, které máte postavu ve tvaru jablka anebo nemáte zrovna úzký pas, je nejvhodnější použít při stylingu právě úzké kalhoty nebo sukni s vyšším pasem. Můžete jej i ležérně zastrčit za pas kalhot. Co se týče šatů, doporučujeme upřednostnit áčkový střih, který šikovně zakryje bříško. 

Pokud chcete, aby Puff rukávy zbytečně nepřidávaly na objemu vašim ramenům, sáhněte po kousku, který má hluboký výstřih do V. Takový výstřih opticky zúží horní část těla. Toto pravidlo platí hlavně pro postavu typu V, tedy široká ramena a úzké boky. Opět použijte pásek na zvýraznění pasu. Dámy, které mají větší prsa mohou zvolit spadlé Puff rukávy, opticky zmenší prsa a celkově zapůsobí něžným dojmem. Ostatním postavám se meze nekladou.

11618-6_8b22b0d0-c885-4ae9-af66-de48a504b2ba (1)

Top Vital

body Malaga

Body Malaga

Jak nosit Puff rukávy

Už jsme si řekly jak by tento trend měly nosit jednotlivé typy postav. Nejlépe vyniknou Puff rukávy na šatech s opaskem. Pokud jde o tričko, košili nebo jakýkoli top s nabíranými rukávy, kombinujte ji hlavně s úzkým páskem. Momentálně jsou velice IN midi áčkové sukně (ty ocení zejména postavy typu hruška), midi úzké sukně, úzké kalhoty. Pro vysoké štíhlé postavy- můžete vyzkoušet i dlouhé široké kalhoty, ale opět nezapomeňte zvýraznit pas. 

scotch

Sukně Scotch

Q

Sako Quinn

Milé módní maniačky, doufám, že jsem Vám tímto článkem pomohla s otázkou jako nosit Puff rukávy a přeji vám krásný den! 

 

Vaše @modnamamka