Módní trendy 2021: Jaké komplety budou na jaře hitem?

Módní trendy 2021: Jaké komplety budou na jaře hitem?

Sety a komplety jsou již skoro třetí rok velmi oblíbené hlavně kvůli své praktičnosti a estetičnosti. Není to tak dávno co na podzim roku 2020 Netflix představil seriál Emily in Paris. Hlavní hrdinka na sobě ukázala mnohé outfity z nichž jsme šli do kolen a mezi nimi i krásné tartanové či květované komplety. 

Kárované buklé sety

Kostka, káro, tartan ... tyto vzory se v zimě dostali opět do módy v podobě různých kabátů a na jaře se proměnili do krásných pastelových blejzrů a sukní. Kárované buklé na jaké jsme zvyklé na přehlídkách Chanel se staly hitem a obchodní řetězce je začaly ve velkém produkovat. Kratší mini sukně se zkráceným dvouřadovým překříženým sakem, nebo midi buklé sukně jsou na jaře velmi vítané. Samozřejmě, jak jinak v pastelových barvách, tak typických pro toto roční období.

IMG_6020

Zdroj: Pinterest.com

Pohodlná elegance

Klasické kostýmy, jaké jsme dosud znali, se na přehlídkách stále objevují, ale tato doba prahne po pohodlnosti, proto se toto jaro dostávají do popředí elegantní cigaretové kalhoty s vysokým pasem a délkou po kotníky. K nim můžete doladit buď sako nebo pohodlný top. Opět jsou trendy pastelové barvy, hlavně žlutá, baby modrá, pastelově růžová. Z neutrálních barev je to hlavně barva roku šedá, béžová, nebo opět bílá a smetanová. K nim jsou moderní pohodlné mokasíny z broušené kůže nebo sandálky s otevřenou hranatou či špičatou špičkou.

IMG_6023

Zdroj: Pinterest.com

Pletené komplety

Jak v zimě, tak i na jaře jsou stále v kurzu. Pohodlné pletené komplety, ve kterých můžete pracovat z domu, nosit k nim bílé tenisky a popřípadě vyběhnout ven. Hlavní heslo je pohodlnost a minimalismus. Ten se ani nyní nevytrácí, ale naopak, stále si získává na popularitě. Velmi moderní je maxi košile pod mikinu nebo svetr. Ať je pěkně vidět!

IMG_6022

Zdroj: Erikafashion.cz

Který styl je vám nejbližší? 

 

Autor: @maria.mihac