Noste teplákovku stylově jako světoznámé influencerky!

Noste teplákovku stylově jako světoznámé influencerky! 

Vzali jsme si do parády pár světových influencerů a přinesli jsme vám žhavé teplákové trendy. Právě pohodlné domácí sety jsou i díky koroně od minulého roku na výsluní. Pojďte se s námi podívat a inspirovat se jak nosit teplákové soupravy stylově dle poslední módy.

Leonnie Hanne, 3 mil. followers

Leonie Hanne je německá fashion influencerka, která postuje nejnovější a nejluxusnější módní trendy. Často ji můžete vidět na fotkách v Paříži, Londýně nebo Hamburku. Na svém kontě má přes 3 miliony sledovatelů a za sebou spolupráce se zvučnými fashion značkami jako Chanel, Dior, Fendi, Givenchy, Swarovski ... Na fotografii nosí Leonie slavné Bottega Veneta boty, dlouhý černý oversize kabát a zelenou teplákovku .Hitem letošního roku je právě tato kontrastní kombinace elegance v podobě kabátu a pohodlné ležérní teplákovky s vyšší kotníkovou obuví. Všechny tyto módní vychytávky najdete i u nás na e-shopu!

IMG_4393

Zdroj fotografií: @leoniehanne , kabát, boty, teplákovka @erikafashion.cz

We are twinset, 205 tis. followers 

Dvojčata @wearetwinset, které milují pohodlnou a ležérní módu. Na jejich instagramovém profilu se to hemží teplákovými a fashion trendy. Jsou veselé, excentrické a mají styl! Tento outfit je kombinací oblíbeného Teddy Coat, pohodlné bavlněné soupravy a tenisek. Vše tón v tónu.

IMG_4403

Zdroj fotografií:@wearetwinset , www.erikafashion.cz  

Missmondo, 177 tis. followers

Missmondo nebo Laetitia Nimah Blume je italská fashion influencerka a modelka. Její dokonalý elegantní a nadčasový styl vyráží dech. Miluje nude barvy, spolupracuje se světoznámými značkami a neodolá ani nakupování nejnovějších módních trendů v Zaře. My jsme si vzali její ležérní look pod drobnohled a milujeme ho! Nadýchaná vestička, teplákovka ve stejně světlém tónu a již ikonická Bottega Veneta kabelka. Nechte se inspirovat tímto outfitem a pokud Vás zaujal, velmi podobné kousky najdete i u nás na e-shopu!

 IMG_4398

Zdroj fotografií: @mismondo , www.erikafashion.cz

 

Napište a sdílejte nám na našem Instagramu  @erikafashion.cz , jak teplákové soupravy nejraději nosíte vy.

 Těšíme se!

 

Autor: @maria.mihac