Pusťte jaro do svého šatníku!

Pusťte jaro do svého šatníku

Jaro a první sluneční paprsky dokáží s naším tělem a hlavně myslí velké zázraky. Vzhledem k situaci zrovna nemáme příliš možností, jak si všechny tyhle pozitivní věci vychutnávat, ale věříme v lepší zítřky a nenecháme si vzít dobrou náladu. 

Pokud začínáte na jaře s úklidem vašeho šatníku, tak věříme, že se příval dobré nálady jen znásobí. My jsme pro vás dali dohromady několik tipů na jarní kousky, které by neměly chybět ve vašem šatníku.

 

Tenisky jsou základ

Dlouhé procházky se stávají naší oblíbenou aktivitou, tak ať jsme na ni také připraveni. Jaro a nové tenisky k sobě prostě patří. 

 

Tenisky

Zdroj fotografií: Pinterest.com a Erikafashion.cz

 

Trendy kostkovaná košile

Trend, který nás stále baví. Pokud jste mu na podzim nepodlehla, věříme, že letošní jaro nebudete chtít nosit nic jiného. Skvěle vypadá v kombinaci s džínami i koženými kalhotami, doplňte oblíbenými teniskami a vyražte na procházku.

 

Kostkované kabáty

Zdroj fotografií: Erikafashion.cz

 

 

Tepláková souprava

Rok se s rokem sešel a určitě spousta z nás se teplákové soupravě vyhýbala a stále ji považovala za domácí uniformu, která nesmí z domu ven. Dnes ji ovšem vidíme i v kolekcích těch nejzvučnějších jmen módních domů. Pohodlí dostalo úplně jiný rozměr a proniklo i tam, kde bychom ho až tolik nečekali.

 

Tepláková souprava

Zdroj fotografií: Pinterest.com a Erikafashion.cz

 

 

Péřová vesta

Podobně jako z teplákové soupravy, tak i z péřové vesty se stal kousek, který už nenosíme jen do přírody a není to ten symbol outdooru. Naopak. Aktuálně jeden z těch street stylových kousků, který uvidíte v kombinaci s koženým křivákem nebo trenčkotem.

 

Vesty

Zdroj fotografií: Erikafashion.cz

 

 

 

Loafers jako obuv roku 2021

Prada manie černých kožených loafers pronikla i do ostatních kolekcí a udělala z těchto bot - boty roku 2021. Pokud si chcete užít trochu pohodlí a vyladit váš outfit k dokonalosti, rozhodně se po nějakých porozhlédněte. Ať už zvolíte šaty, dámský kostým nebo jen džíny mokasíny budou tím pravým.

 

Mokasíny

Zdroj fotografií: Pinterest.com a Erikafashion.cz

 

 

Autor: Nikola Knížková @nikolaknizkova