Svůdné versus pohodlné. Kde koupit to správné spodní prádlo?

Svůdné versus pohodlné. Kde koupit to správné spodní prádlo?

Dobře padnoucí spodní prádlo je věc, kterou poznáte ihned po tom, co si ho obléknete. Pokud vám nebude sedět a vy se nebudete cítit dobře, věřte, že podobně bude vypadat celý váš den. A tak by to neměla být věc, kterou často tolik podceňujeme.

Je jen na vás zda zvolíte pohodlí a komfort nebo budete chtít být více ženská a svůdná. Anebo chcete od každého trochu? Máme pro vás několik tipů, kde koupit dobře padnoucí prádlo, ve kterém se budete cítit božsky.

Pohodlí za každé situace

Nemusí nutně znamenat, že pohodlí rovná se to, že budete ve sportovní podprsence, která už toho hodně pamatuje. Zkuste zvolit soupravu, která vám zajistí komfort a v případě, že se budete muset nečekaně svléknout, nebudete se stydět.

 1. Spodní prádlo

Zdroj fotografií: Zalando.cz

Romantický večer

Překvapení pro partnera nebo si jen libujete ve svůdném prádle plném krajek a detailů, které spíše více odhalují tělo, než zakrývají? Na tom ani tolik nezáleží, každopádně byste v tomto případě měla zabrousit do nabídky značky Bluebella. Výjimečná - přesně tak se budete v tomto spodním prádle budete cítit.

 2. Spodní prádlo - Bluebella

Zdroj fotografií: Bluebella.com

Od všeho trochu

Pokud budete hledat něco mezi tím. Tedy zlatou střední cestu. Trochu té svůdnosti a krajky, ale stále pohodlné spodní prádlo hodící se aktuálně nejen na nošení doma, ale také na romantické večery, pak zkuste zvolit některý z těchto tipů.

3. Spodní prádlo - H&M

 

Zdroj fotografií: HM.com

Autor: Nikola Knížková @nikolaknizkova