Těhotenská móda. Kousky, které unosíš během těhotenství, ale i po.

Těhotenská móda. Kousky, které unosíš během těhotenství, ale i po.

Těhotenská móda je stále něco, po čem je velká poptávka, ale žalostná nabídka. Hledáš dlouho ty pravé kousky, že kolikrát těch devět měsíců uběhne tak rychle, že si stihneš koupit jen těhotenské kalhoty, možná nějaké oversize věci, které vlastně těhotenské nejsou, ale nosit se dají a účel splní dobře. A to je podle nás ta nejlepší cesta. Vybírat si a rozšiřovat svou garderobu v těhotenství hlavně o věci, které budeš moci nosit i po porodu. Do kterých kousků se tedy vyplatí investovat během těhotenství?

Šaty

Téměř základní prvek v těhotenském šatníku. Navíc pokud jsi těhotná během letních měsíců nebo tě ještě v tomto období čeká významná událost, na kterou je potřeba obléci společenské šaty. Tak to už bývá úplným oříškem, ale u nás už nemusí.

Těhotenská móda

zdroj: erikafashion.cz

Těhotenské šaty - společenské

zdroj: erikafashion.cz

Úpletové šaty jsou opravdu variabilním kouskem, který lze nosit během i po těhotenství. Stejně jako komplety, které jsou navíc v posledních sezónách velice oblíbené. Takže pokud chceš investovat do nějakého "ne-těhotenského" oblečení, které rozhodně užiješ i za těch devět měsíců, nech se inspirovat naším výběrem.

Těhotenská móda - komplet

zdroj:erikafashion.cz

Těhotenské šaty

zdroj: erikafashion.cz

Péřový kabát 

Devět měsíců je poměrně dlouhá doba, která ale lusknutím prstů zmizí tak rychle, že se nestačíš ani otočit, každopádně je dost pravděpodobné, že v určitém okamžiku budeš potřebovat něco, do čeho se zachumláš a co tě opravdu zahřeje. A navíc je to opět kousek, který je nezbytným pro těhotenský i netěhotenský šatník. 

Těhotenský kabát

zdroj: erikafashion.cz

Černý rolák

Kdo by tomu věřil, ale zde se potvrzují pravidla základu šatníku. Černý strečový rolák dokáže udělat velkou službu v jakémkoli stavu, a to i v těhotenství. Dokáže ti krásně zakrýt rostoucí bříško. Můžeš ho kombinovat s těhotenskými kalhotami nebo sukní, kdy docílíš jednoduchého a dokonce i elegantní outfit.
Těhotenská móda - rolák
zdroj: erikafashion.cz

Sukně

Další variabilní část tvého šatníku, ať už se tě mateřství týká, nebo ne. Úpletová či saténová sukně s elastickým pasem udělá spoustu parády v téměř jakémkoliv ročním období a nosit ji budeš i příští sezónu, až se budeš procházet s kočárkem.

Těhotenská móda - sukně

zdroj:erikafashion.cz

Kalhoty s elastickým pasem

Legíny jsou jistě skvělé, ale zejména ke konci těhotenství je lepší sáhnout po těch vyloženě těhotenských, jinak se komfortně cítit nebudeš. Zkus se ale poohlédnout po kalhotech, které mají elastický pás a lépe se tak přizpůsobí rostoucímu bříšku.

Těhotenská móda - kalhpty

zdroj: erikafashion.cz