Maxi šaty, které ovládnou léto

 Maxi šaty, které ovládnou léto

Mini délky hrají aktuálně hlavní roli a jejich období největší slávy se vrací. Bohudík nebo možná bohužel. To už necháme na tobě, každopádně jedno je jasné trendy mohou být krásné, ale nenechme si jimi diktovat. Maxi šaty jsou za nás symbolem nespoutaného léta, dovolené, dlouhých večerů a prostě je milujeme. Pokud jsi také v našem týmu a maxi šaty jsou tvou první volbou v letních měsících, ukážeme ti ty, které letos nebudou chybět v našem šatníku.

47424-1_modre-elegantni-saty-seafoa

zdroj fotografie: erikafashion.cz

Maxi šaty nejsou jen dovolenkovou záležitostí. Hodí se i do města, pokud vybereš ten správný střih a materiál, který bude vzdušný a poskytne ti během celého dne příjemný pocit. Ráno přes ramena hodíš jen lněné sako, cardigan nebo džínovou bundu

Pokud si chceš letos nějaké podobné pořídit, zaměř se na maxi šaty na ramínka. Detaily v podobě odhalených zad, které budou působit i trochu víc sexy jsou skvělou variantou. V barvách se vůbec nedrž při zemi, ale to tak každé léto nahrává barvám. Sytá oranžová, zelená nebo fuchsiová, i když klasika v podání přírodních tónu bude sázkou na jistotu. Tak v čem strávíš léto ty?

MAxi šaty

Maxi šaty babypink

Maxi šaty - 2

Maxi šaty - 1

Maxi šaty - 3

zdroj fotografií: erikafashion.cz