BLOG, Strana 6

Manikúra roku 2022: 11 trendy barev
Manikúra roku 2022: 11 trendy barev

Manikúra roku 2022: 11 trendy barev

Až budeš příště v salonu nebo si budeš dělat manikúru doma, použij místo tmavších odstínů jeden z těchto povznášejících a trendy laků na nehty. Ať už je budeš nosit na rukou nebo nohou, určitě ti vykouzlí úsměv na tváři. V tomto článku ti přinášíme trendy v manikúře pro rok 2022.

Olivově zelená 

Nic nevyjadřuje jaro víc, jako zelená. Tento tlumený odstín je o něco méně nápadný, zato velice návykový. V kombinaci s bílou a mandarinkovou vypadá moderně a trendy.

Odstín Grace 

Svěží růžový lak značky Dior je příjemnou alternativou ke klasické růžové a červené. Dior ho nazval Grace, dle monacké princezny Grace Kelly, která se proslavila svou elegancí a vybraným vkusem.

Vernis à Onles

Jaro opravdu definitivně ovládne zelená. Tahle není klasická khaki, ani hrášková. Odstín připomíná jemně mentolovou barvu se špetkou modré. Gucci ji nazval jednoduše - Vernis à Onles, neboli mořská pěna.

Manikura 2022 - 1

zdroj: pinterest.com

Barva roka 2022

Tato nádherná fialová barva, která je o něco pronikavější, než typická lila, ti zajistí nekonečné komplimenty. Navíc je to barva roka 2022!

Prostě Peachy

Nemáš náladu na klasickou růžovou? Vyzkoušej zábavný broskvový odstín – je to skvělý doplněk do pastelové sezóny.

Barva jeansu

Jeansy nemusíš nosit jen na nohou. Je to zábavné, ale skutečně existuje barva, která se jmenuje po tomto ikonickém kousku. Vyzkoušej ji a možná si ji oblíbíš i na nehtech.

Manikura 2022_2

zdroj: pinterest.com

Jsem extra

Nebudeme první, kdo zdůrazní, že baby růžové odstíny OPI jsou ikonou v oboru. Tato nová barva je toho opět důkazem – díky teplému podtónu je zároveň i velice moderní.

Ta modrá

Pastelové odstíny, jako je tato snová modrá, jsou na jaře klasikou. Ostatně, neubráníš se pozitivnímu myšlení, když budeš mít tuto barvu na očích po celý den.

Coralium

Tento výrazný, nanukově růžový lak nastartuje letní atmosféru ještě dnes. Chanel se opět ukázal jako královna, nejen v módě, ale i kosmetice. Korálová je ženská klasika.

Manikura 2022_3

zdroj: pinterest.com

Perleťová krása

A samozřejmě něco také pro ženy, které milují velmi jemnou manikúru. Letos je populární tato perleťová barva.

 Á la “zahrada”

Limetkově zelená je perfektní tečkou na závěr. V lahvičce je sice zastrašující, ale na nehtech vypadá nádherně (to nám věř!).

Manikura 2022_4

zdroj: pinterest.com

Který odstín tě zaujal nejvíce? 

Autor: Maria Mihac, @mariamihac

Číst článek
5 věcí, na které nezapomenout na Valentýna
5 věcí, na které nezapomenout na Valentýna

5 věcí, na které nezapomenout na Valentýna

Den svatého Valentýna se blíží a my jsme si pro tebe připravili souhrn pěti věcí, na které bys neměla zapomenout při oslavě tohoto svátku lásky.

Červená rtěnka

Nic není víc sexy, než červené rty. Mít doma alespoň jednu kvalitní červenou rtěnku se vyplatí.

Red lips

zdroj: pinterest.com

Spodní prádlo

Asi neexistuje období, kde se více propírá téma spodního prádla. Barvu si vyber podle sebe, nelimituj se pouze na červenou. Krajky, satén, podvazky. V tento den není nic zakázáno. Můžeš vyzkoušet i body s krajkou nebo saténem, ​​které vytvoří neskutečně sexy look.

VAlentýn

zdroj: erikafashion.cz

Parfém

Co může být na ženě svůdnější než příjemná vůně? Dopřej si relax v podobě koupele, vezmi si na sebe krásné spodní prádlo a nezapomeň na tvůj oblíbený parfém.

Valentýn_parfém

zdroj: pinterest.com

Dobrá večeře

Když trávíte Valentýna doma, nezapomeň udělat nákup a chutnou večeři. Vyberte si romantický film a slavte tento svátek zamilovaných. Že nemáš partnera? Nevadí, zavolej kamarádce a užijte si společně strávený čas u sklenky prosecca a pleťové masky.

Valentýnská večeře

zdroj: pinterest.com

Váš čas

Poslední věc je věcí strategie. Naplánuj si v tento den čas na sebe a své blízké. Vždyť na nich záleží nejvíce.

Valentýn - svátek zamilovaných

zdroj: pinterest.com

 Autor: Mária Miháč, @mariamihac

Číst článek
Dior představil kolekci na jaro / léto 2022 s prvky 60. let. Barevná geometrie se vrací!
Dior představil kolekci na jaro / léto 2022 s prvky 60. let. Barevná geometrie se vrací!

Dior představil kolekci na jaro / léto 2022 s prvky 60. let. Barevná geometrie se vrací!

Na pařížském týdnu módy představila kreativní ředitelka domu Dior Maria Grazia Chiuri módu jako ze 60. let. Modelky se pohybovaly po molu, které připomínalo společenskou hru. Barevné bloky mola se shodovaly s barvou modelů, které se dostanou do prodeje letos na jaře. Proč se módní dům Dior nechal inspirovat právě 60. léty a jaký je odkaz společnosti jeho kreativní ředitelky?

Móda je hra

Poslední roky jsme si mohli všimnout, že móda se vrací zpět. Nejprve jsme tu měli 90. a 80. let v podobě velkých kožených bund, rozšířených kalhot, na tričkách se objevovaly potisky dávných seriálů, jako Přátelé nebo Alf. Pokud patříte k mileniálum, tak tyto seriály máte stále v paměti. Letošní podzim a zima módu opět posunuly. Obrazně řečeno, jako figurka na šachovnici. Právě proto si Maria Grazia Chiuri vybrala molo, které připomíná hru.

Ona sama se vyjádřila takto: "Musíte se zeptat, proč děláte svou práci? Proč se lidé zajímají o módu? Myslím, že musíte přijmout fakt, že móda je hra. Jako všechny hry existuje část, která je vážná a část, která je zábavná. Lidé milují módu, protože jim pomáhá v jejich životech. Lidé se oblékají, aby se v daném okamžiku prezentovali a mohli se díky módě neustále měnit."

Maria se spojila s italskou umělkyní Annou Paparatti, která navrhla scénografii a pozadí konceptuálního pop artu inspirovaného deskovými hrami, který vytvořila v šedesátých letech minulého století.

Dior SS 2022

zdroj fotografie: vogue.com

Z kreativních ředitelů domu Dior se nejvíce proslavili Yves Saint Laurent a John Galliano (právě proto, že vytvořili i vlastní úspěšné značky), ale Maria Grazia si vybrala jako svou inspiraci Marca Bohnana. Byl kreativním ředitelem značky Dior právě v šedesátých letech a zároveň také nejdéle působící. Strávil u Diora skoro 30 let. Maria použila jeho původní návrhy a přetransformovala je do roku 2022. Inspiraci čerpala zejména z jeho kolekce Slim Look z roku 1961.

Dior SS 2022_1

zdroj fotografie: vogue.com

Minisukně a šaty áčkového střihu, barevné kabáty a geometrické vzory typické pro éru 60. let. Představila i sportovní verzi inspirovanou boxem a nezapomněla přitom ani na samotného monsignora Diora, když použila na prošívaných kabátech jeho typický vzor a rovněž už ikonické saka přesně padnoucí na postavu se zúžením v pase. Pokud jde o oblečení a doplňky, barvy napodobují ty, které se nacházely na molu - mandarinkovou, neonově žlutou a limetkově zelenou. V kolekci se přizpůsobila i roku 2022, kdy přidala černou a béžovou barvu, která je mezi ženami nejvíce oblíbená. Celá kolekce se nesla v duchu minimalismu, modely byly na první pohled jednoduché.

Jak samotná Maria shrnula: "Je to něco grafického a čistého, minimálního a pozitivního. Protože si myslím, že musíme ukázat a věřit v optimistický výhled do budoucnosti."

DIOR SS 2022_2

Dior SS 2022_3

Dior SS 2022_4

Dior SS 2022_5

Dior SS 2022_6

zdroj fotografií: vogue.com


Autor: Mária Miháč, @maria.mihac 

Číst článek
8 ikonických outfitů Lady Diany
8 ikonických outfitů Lady Diany

8 ikonických outfitů Lady Diany

Lady Di byla jednou z největších módních ikon 20. století. Její styl, účes a outfity napodobovaly ženy po celém světě. A pořád tomu tak je i v roce 2021. Seriál The Crown, nám opět připomněl slavnou princeznu a její nezaměnitelný styl. Mnohé fashionistky se nechaly jejím stylem inspirovat. Konec konců 80. a 90. léta se v módě vracejí. My jsme vybrali 8 nejslavnějších outfitů Lady Diany. 

červenec 1981

Miliony lidí po celém světě sledovali svatbu mladé princezny Diany a jejího ženicha prince Charlese. Každý byl zvědavý na svatební šaty princezny z dílny návrhářky Elizabeth Emanuel. Roky po svatbě se samotná Lady Di vyjádřila, že se jí svatební šaty vůbec nelíbily a ona sama by si zvolila jiné. Ani místní noviny nešetřily kritikou, když se vyjádřily "Příliš velké šaty na tak malou princeznu".

Diana svatební šaty

zdroj fotografie: pinterest.com

srpen 1982

Po narození prvního syna Williama ho světu představila Lady Di v Buckinghamském paláci v květovaných šatech. Lady Di měla dosud velmi nesmělý a dívčí look, ale tyto šaty jí velmi slušely.

Diana s prvním synem

zdroj fotografie: pinterest.com

březen 1983

Během cesty po Austrálii se místní občané do Lady Di doslova zamilovali. Pro Velkou Británii měla mít cesta reprezentativní charakter, ale v královském kruhu se šeptalo, že naopak právě Austrálie měla být tou cestou, na níž se královský pár do sebe opět zamiluje. Už déle se totiž vědělo, že princ Charles ke své ženě velké sympatie nechová. Nakonec se žádný happy end nekonal. Do Diany se zamilovala celá Austrálie, až na prince Charlese.

Diana v růžovém

zdroj fotografie: pinterest.com

duben 1985

Asi nejvíce kontroverzní outfit Lady Di, který vznikl v 80. letech a v roce 2021 láme rekordy. Tento look se stal mimořádně oblíbený mezi světovými fashionistkami, které ho napodobují. A není se čemu divit, vždyť je chic, nápaditý a pohodlný.

Diana džíny

zdroj fotografie: pinterest.com

červen 1989

Princezna Diana milovala biker shorts a mikiny. Ani se nechce věřit, že tato fotka vznikla v 80. letech minulého století. Často ji novináři na ulici zachytili právě takto, což královská rodina neviděla ráda. Ale Lady Di si šla své.

Diana biker short_1

zdroj fotografie: pinterest.com

červenec 1994

Tyto šaty se staly synonymem pomsty, jak je nazvali novináři. V té době už probíhalo rozvodové řízení nejslavnějšího královského páru světa. Lady Di se rozhodla vyprovokovat celou královskou obec svými ultra krátkými šaty bez ramínek. Když už se konečně nemusela oblékat podle protokolu, tak pořádně, aby Charles věděl, o co přišel.

Diana in black

zdroj fotografie: pinterest.com

listopad 1995

V 90. letech nabral módní styl princezny skutečně jiný směr. Více minimalistický a sofistikovaný. Dodnes jsou tyto looky ikonické a také v roce 2021 jsou populární. Není se čemu divit.

Diana vysoký pas

zdroj fotografie: pinterest.com

listopad 1995

Lady Di v kostýmu Versace a kabelkou Dior. Právě tuto kabelku Lady Di milovala a vlastnila tento model ve více barvách. Jak britská princezna nesměla nosit jiné, než britské módní značky, po rozvodu to bylo už jen na ní. Teprve tehdy se v módě pořádně projevil její vytříbený vkus.

Diana versace kostým

zdroj fotografie: pinterest.com

Který look se Vám líbil nejvíce?

Autor: Mária Miháč, @maria.mihac

Číst článek
Dejte prostor barvám. Kabát nemusí být jen černý!
Dejte prostor barvám. Kabát nemusí být jen černý!

Dejme prostor barvám. Kabát nemusí být jen černý!

Černý kabát je klasikou, která nezklame. To je pravda! Ale zkuste ho letos minimálně doplnit o jeden, který bude zářit v té městské šedi.

Možná se vám to teď moc nezdá, ale i zimní čas vybízí k barevným kombinacím a lehkému experimentování v kontrastu s monochromatickým lookem, ke kterému se většinou v těchto měsících přikláníme.

Kabát -EF

zdroj fotografie: erikafashion.cz

Takže na co se při výběru zaměřit? Sázkou na jistotu bude rozhodně klasický rovný střih s délkou alespoň po kolena. A teď to hlavní! Barva? Mechově zelená, královská modrá nebo lila. Nevěříte, že by to mohlo fungovat?

Kabát EF - 4

zdroj fotografie: erikafashion.cz

Trend prošívaných kabátu neminul ani nás, a to nejen proto, že bychom se chtěli svézt na vlně módních manýrů, ale je to jedna z věcí, která nás opravdu baví.

Kabát EF 2

zdroj fotografie: erikafashion.cz

A že jsme vás ani tak nepřesvědčili? Možná máme ještě jeden nápad. Takový menší kompromis. Hnědá hraje letos prim a nebojíme se říci, že černá má velkou konkurenci. Zkuste tedy nahradit klasiku právě čokoládově hnědou, ve které se budete cítit elegantně.

Kabát EF 3

zdroj fotografie: erikafashion.cz

Kabat EF 1

zdroj fotografie: erikafashion.cz

Kabát EF - 2

zdroj fotografie: erikafashion.cz

Kabát EF - 3

zdroj fotografie: erikafashion.cz

Kabát EF - 1

zdroj fotografie: erikafashion.cz

Číst článek
6 tipů na vánoční šaty pro každou z vás
6 tipů na vánoční šaty pro každou z vás

6 tipů na vánoční šaty pro každou z vás

Co na sebe o Vánocích? Každá z nás chce být na Štědrý večer krásná a okouzlující. Takže jaké šaty zvolit letos? My jsme si pro tebe připravili několik tipů, tak aby si dokázala vybrat každá a u stromku vypadala stylově a neodolatelně. 

1) Sexy pod vánočním stromečkem

Pokud toužíš být přitažlivá a udělat si pár sexy fotografií u stromku s proseccom v ruce, sáhni po lesklých materiálech. Krátké saténové šaty jsou to pravé. Nezapomeň na vysoké sandálky, které doladí celkový dojem.

Erika Fashion - šaty - 1

zdroj fotografie: erikafashion.cz

2) Miluješ klasiku a minimalismus

Tak potom jsou pro tebe vhodné dlouhé maxi šaty v jednoduchém stylu. Nezapomeň na dokonalý make-up a klidně sáhni po rudé rtěnce. Rafinovanost celkovému looku dodá zajímavý sklad šatů nebo mašle kolem krku. 

Erika fashion ěaty - 2

zdroj fotografie: erikafashion.cz

3) Jen červená to může být

Jaká barva je více vánoční než červená? Tradiční vánoční šaty v červené barvě mohou vypadat také nesmírně elegantně a chic pokud zvolíš ten správný střih a materiál. Lesklé materiály jsou k štědrovečerní večeři více než vhodné.

Erika fashion šaty - 3

zdroj fotografie: erikafashion.cz

4) Pro romantické duše

Jsi něžná a tichá? Tak tyto šaty jsou pro tebe jako stvořené. Jemná modrá barva je velmi módní a trendy. Navíc tyto šaty využiješ i pro jiné příležitosti. Tak směle do nich!

Erika Fashion šaty - 4

zdroj fotografie: erikafashion.cz

5) Pro roztomilé

Pokud máš ráda mini a odvážné střihy, vyzkoušej krátké šaty ve stylu Marilyn Monroe. V nich se budeš cítit jako hollywoodská diva.

Erika Fashion šaty - 5

zdroj fotografie: erikafashion.cz

6) Praktická a pohodlná

Pro všechny, které milují pohodlí, jsou košilové šaty ideální. Károvaný vzor nikdy nevyjde z módy a před televizí se v nich budete cítit skvěle.

Erika Fashion šaty - 6

zdroj fotografie: erikafashion.cz

Tak co, která kategorie sedí na tebe? Které šaty si umíš představit na štědrovečerní večeři?

Autor: Mária Miháč, @mariamihac

Číst článek
Zpěvačka Adele zhubla 45 kg, vydala nové album a hlásí comeback
Zpěvačka Adele zhubla 45 kg, vydala nové album a hlásí comeback

Zpěvačka Adele zhubla 45 kg, vydala nové album a hlásí comeback

Adele je zpět. Po šestileté pauze se zpěvačka konečně vrátila a 19. listopadu vydala své čtvrté studiové album s názvem “30”. Hudba je pro 33letou umělkyni emocionálním výstupem. Ve své nové oduševnělé nahrávce se rozpovídala o svém rozvodu s bývalým manželem Simonem Koneckim (pár se rozešel v dubnu 2019), o nuancích mateřství a osamělosti.

Nová Adele, nové album

Díky svému hudebnímu oživení je Adele středem pozornosti. Zdobí obálky časopisů, poskytuje rozhovory a předvádí své působivé vokály pro živé publikum. Její návrat způsobil i to, že se začalo všude psát o její postavě. Adele byla vždy okouzlující, i když nepatřila mezi ultra štíhlé dámy. Byla ovšem vždy hodně talentovaná a silná osobnost. Jak se však ukázalo z jejích nejnovějších rozhovorů, ona sama se necítila ve své kůži a chtěla se cítit lépe, hlavně po psychické stránce. Přiznala, že holdovala alkoholu a trápila se kvůli rozvodu. Proto se rozhodla cvičit a změnit stravu. Tento proces jí přinesl úlevu po psychické stránce a dalším benefitem jí byla štíhlejší postava. Za dva roky zhubla 45 kg. Adele se tak dostala na žebříček nejkrásnějších žen světa, a to právem. Vypadá dokonale!

Adele 4

zdroj fotografií: pinterest.com

Nové album s názvem 30 odráží zároveň i novou Adele. Jak sama řekla, ukazuje nám její nový pohled na život. Znovuobjevená hvězda představuje éru nově nalezené síly a svobody, a to vše se odráží nejen v její hudbě, ale i módním stylu. Zde jsou některé z našich oblíbených módních vzhledů, které ukazují, s nadsázkou řečeno, novou Adele.

Klasické černé plesové šaty

Jedna věc, kterou o Adele víme je, že miluje plesové šaty. Na několika svých nejnovějších vystoupeních zpěvačka uplatnila přepracovaný pohled na klasický styl oblékání a zazářila jako superstar.

Adele -Schiaparelli-Haute-Couture

zdroj fotografie: wwd.com

Adele v Schiaparelli róbě

Oduševnělá zpěvačka se nedávno spojila s uměleckým ředitelem italského módního domu Danielem Roseberrym kvůli dvoum odvážným lookům. Ještě v září zveřejnila fotky v zakázkových černých šatech s nadýchanými bílými rozetovými rukávy. Jedinečný dojem podpořila i výběrem naušnic, také od Schiaparelli.

Adele 2

zdroj fotografií: pinterest.com

Miluje minimalismus a klasiku 

Nic neříká comeback tak jako dokonale padnoucí monochromatický set. V rámci speciálu Adele One Night Only na CBS, který byl odvysílán 14. listopadu, se zpěvačka rozhodla pro vážnější vzhled. Otevřeně mluvila s královnou rozhovorů Oprah Winfrey o jejím rozvodu, o jejím albu a o tom, jak buduje duševní a fyzickou sílu. Pro rozhovor si oblékla bílý oblek od Christophera Johna Rogerse, který byl zdobený křišťálovými knoflíky Swarovski. Bílým kostýmem inspirovala ke změně outfitu i samotnou Oprah, tak aby ladila se zpěvačkou. Jejich vzhled i témata rozhovoru byly tak podmanivé, že magazín The New York Times je přirovnal k historickým snímkům z hnutí za osvobození žen. Bílý kostým ztvárnil pomyslnou auru míru a nový začátek. Jak výstižné!

Adele 1

zdroj fotografií: pinterest.com

Slyšeli jste už nové album Adele? Zpříjemněte si svátky a zkuste se zaposlouchat do textů. Možná vás nakopne ke změně (tak jako Adele). 

Autor: Maria Miháč, @maria.mihac

Číst článek
7 tipů na vánoční dárky pro ženy, které milují módu a styl
7 tipů na vánoční dárky pro ženy, které milují módu a styl

7 tipů na vánoční dárky pro ženy, které milují módu a styl

Pokud hledáš dárek pro sestru, kamarádku, maminku, manželku nebo přítelkyni - jsi tady správně! Máme pro tebe 7 tipů na originální ženské dárky pod stromeček.

1) Kryt na telefon

Která žena by nechtěla vlastnit stylový telefon? Malý detail, který dokáže velké věci.

Obal na telefon

zdroj fotografie: louisvuitton.com

2) Jedinečná klíčenka

Toto je podobný případ jako kryt na telefon. Navíc šperk na klíče mamince nebo tvé kamarádce vždy připomene toho, kdo ji obdaroval.

Klíčenka

zdroj fotografie: designletters.com

3) Jeden malý kousek luxusu

Nemusíme darovat zrovna kabelku od Diora, jsou i cenově dostupnější kousky, které ženy milují. Parfém, tvářenka nebo jen rtěnka. Balíček, který poteší každou ženu.

dior-miss-dior-blooming-bouquet-darkova-sada-pro-zeny_

zdroj fotografie: notino.cz

 4) Krásné sexy pyžamo

Ženy si často kupují oblečení do práce, pohodlné tepláky na doma a na pyžamo většinou zapomenou. Dopřejte ženě ve svém okolí kvalitní pyžamo, ve kterém by se cítila krásná i během spánku.

Pyžamo

zdroj fotografie: hm.com

5) Kufr

A nejlépe s letenkami uvnitř! I když stále žijeme v době covidové, letenky a pobyty lze přesouvat. Do kufru můžete vložit alespoň provizorní letenku s plány, kam se chcete společně vydat. Krásný kufr na kolečkách bude nezbytným společníkem.

Kufr

zdroj fotografie: svetbatohu.cz

6) Gua sha nebo face roller

Každá žena se ráda věnuje své pleti. Face roller, gua sha nebo čistící špachtle na pleť jsou vynikající tipy na dárky. K tomu stačí přidat kvalitní kosmetiku a šťastnou ženu máte na světě.

Gua sha

zdroj fotografie: notino.cz

7) Svíčky nebo difuzér s vonným olejem

Voňavá svíčka je klasickým dárkem. Zkuste moderní svíčky ve tvaru ženské postavy nebo difuzér s vonným olejem. Praktické a stylové zároveň!

Difuzer

zdroj fotografie: rituals.cz

autor: Mária Miháč, @maria.mihac

Číst článek
Pletenina vládne podzimu
Pletenina vládne podzimu

Pletenina vládne podzimu

Vzhledem k aktuálnímu období je pletenina nepostradatelný základ šatníku. Nesmíme také zapomenout na vliv pandemie, kdy se otázka pohodlí dostala do všech aspektů našeho života. A co si budeme povídat, zachumlat se do huňatého svetru a zůstat po celý den v teple, je představa tuze krásná.

Pletenina 3

zdroj fotografií: erikafashion.cz

Ale není to jen o svetrech. Nosí se pletené šaty, sukně, topy nebo dokonce spodní prádlo. Nebojte se, že by se jednalo o sezónní záležitost, a tak do nákupu podobných kousků zainvestujte. Je jisté, že vám při správném zacházení budou dělat radost spoustu let.

Oversize střihy jsou stále nejen velice oblíbené, ale také módní. Pokud se zaměříte na základní odstíny, a to aktuálně na výsluní ležící béžovou, máte v kombinování téměř vyhráno.

Ale nebojte se blýsknout a barevně vybočit z davu. Slibujeme, že nebudete chtít nakonec nosit nic jiného.

Pletenina 2

zdroj fotografie: erikafashion.cz

Pletenina 1

zdroj fotografie: erikafashion.cz

Číst článek
Zima má své favority. Připravte se!
Zima má své favority. Připravte se!

Zima má své favority. Připravte se!

Zima už se pomalu, ale jistě vkrádá do našich dnů. Lehké kousky odsouváme na dno skříně a přemýšlíme, čím je v nejbližší době nahradíme.

Máme pro tebe několik tipů na favority letošní zimy.

Velké svetry

Kdo by to byl řekl - v zimě svetr. Letos ovšem v elegantnější verzi s copánkovým vzorem nebo oversize roláky. V béžových odstínech nebo naopak v nebesky modré.

Erika fashion - svetry

zdroj: erikafashion.cz

Cardigan

Od svetru k svetru. Cardigany se těší oblibě už nějakou tu dobu. Pozornost, která se jim dostává je odrazem dalších a dalších variant, jak právě tento typ svršku nosit.

Erika fashion - cardigan

zdroj: erikafashion.cz, pinterest.com

Kozačky na podpatku

Žádná závratná výška to být nemusí, naopak. Rovné kozačky sahající ke kolenům, které jedním obutím doplní dlouhé úpletové šaty, sukni nebo do nich zastrčíš oblíbené mom jeans. Pocit ženskosti se dostaví okamžitě. 

Erika Fashion - kozačky

zdroj: pinterest.com

Vysoká podrážka

Druhý protipól. Kozačky ano, ale s vyšší podrážkou, které občas dostávají lehký nádech outdooru a letos tedy hlavně ve světlých tónech. Oboje má něco do sebe. Teď je jen na tobě, jestli propadneš módnímu pobláznění nebo dáš přednost klasičtější verzi.

Erika fashion - boty

zdroj: erikafashion.cz

Autor: Nikola Knížková, @nikolaknizkova

Číst článek
Nahoru
144 položek celkem