BLOG, Strana 9

Svůdné versus pohodlné. Kde koupit to správné spodní prádlo?
Svůdné versus pohodlné. Kde koupit to správné spodní prádlo?

Svůdné versus pohodlné. Kde koupit to správné spodní prádlo?

Dobře padnoucí spodní prádlo je věc, kterou poznáte ihned po tom, co si ho obléknete. Pokud vám nebude sedět a vy se nebudete cítit dobře, věřte, že podobně bude vypadat celý váš den. A tak by to neměla být věc, kterou často tolik podceňujeme.

Je jen na vás zda zvolíte pohodlí a komfort nebo budete chtít být více ženská a svůdná. Anebo chcete od každého trochu? Máme pro vás několik tipů, kde koupit dobře padnoucí prádlo, ve kterém se budete cítit božsky.

Pohodlí za každé situace

Nemusí nutně znamenat, že pohodlí rovná se to, že budete ve sportovní podprsence, která už toho hodně pamatuje. Zkuste zvolit soupravu, která vám zajistí komfort a v případě, že se budete muset nečekaně svléknout, nebudete se stydět.

 1. Spodní prádlo

Zdroj fotografií: Zalando.cz

Romantický večer

Překvapení pro partnera nebo si jen libujete ve svůdném prádle plném krajek a detailů, které spíše více odhalují tělo, než zakrývají? Na tom ani tolik nezáleží, každopádně byste v tomto případě měla zabrousit do nabídky značky Bluebella. Výjimečná - přesně tak se budete v tomto spodním prádle budete cítit.

 2. Spodní prádlo - Bluebella

Zdroj fotografií: Bluebella.com

Od všeho trochu

Pokud budete hledat něco mezi tím. Tedy zlatou střední cestu. Trochu té svůdnosti a krajky, ale stále pohodlné spodní prádlo hodící se aktuálně nejen na nošení doma, ale také na romantické večery, pak zkuste zvolit některý z těchto tipů.

3. Spodní prádlo - H&M

 

Zdroj fotografií: HM.com

Autor: Nikola Knížková @nikolaknizkova

Číst článek
Pusťte jaro do svého šatníku!
Pusťte jaro do svého šatníku!

Pusťte jaro do svého šatníku

Jaro a první sluneční paprsky dokáží s naším tělem a hlavně myslí velké zázraky. Vzhledem k situaci zrovna nemáme příliš možností, jak si všechny tyhle pozitivní věci vychutnávat, ale věříme v lepší zítřky a nenecháme si vzít dobrou náladu. 

Pokud začínáte na jaře s úklidem vašeho šatníku, tak věříme, že se příval dobré nálady jen znásobí. My jsme pro vás dali dohromady několik tipů na jarní kousky, které by neměly chybět ve vašem šatníku.

 

Tenisky jsou základ

Dlouhé procházky se stávají naší oblíbenou aktivitou, tak ať jsme na ni také připraveni. Jaro a nové tenisky k sobě prostě patří. 

 

Tenisky

Zdroj fotografií: Pinterest.com a Erikafashion.cz

 

Trendy kostkovaná košile

Trend, který nás stále baví. Pokud jste mu na podzim nepodlehla, věříme, že letošní jaro nebudete chtít nosit nic jiného. Skvěle vypadá v kombinaci s džínami i koženými kalhotami, doplňte oblíbenými teniskami a vyražte na procházku.

 

Kostkované kabáty

Zdroj fotografií: Erikafashion.cz

 

 

Tepláková souprava

Rok se s rokem sešel a určitě spousta z nás se teplákové soupravě vyhýbala a stále ji považovala za domácí uniformu, která nesmí z domu ven. Dnes ji ovšem vidíme i v kolekcích těch nejzvučnějších jmen módních domů. Pohodlí dostalo úplně jiný rozměr a proniklo i tam, kde bychom ho až tolik nečekali.

 

Tepláková souprava

Zdroj fotografií: Pinterest.com a Erikafashion.cz

 

 

Péřová vesta

Podobně jako z teplákové soupravy, tak i z péřové vesty se stal kousek, který už nenosíme jen do přírody a není to ten symbol outdooru. Naopak. Aktuálně jeden z těch street stylových kousků, který uvidíte v kombinaci s koženým křivákem nebo trenčkotem.

 

Vesty

Zdroj fotografií: Erikafashion.cz

 

 

 

Loafers jako obuv roku 2021

Prada manie černých kožených loafers pronikla i do ostatních kolekcí a udělala z těchto bot - boty roku 2021. Pokud si chcete užít trochu pohodlí a vyladit váš outfit k dokonalosti, rozhodně se po nějakých porozhlédněte. Ať už zvolíte šaty, dámský kostým nebo jen džíny mokasíny budou tím pravým.

 

Mokasíny

Zdroj fotografií: Pinterest.com a Erikafashion.cz

 

 

Autor: Nikola Knížková @nikolaknizkova

Číst článek
5 tipů jak na jarní detox a očistu těla
5 tipů jak na jarní detox a očistu těla

5 tipů jak na jarní detox a očistu těla

Pojem detox či detoxikace organismu znamená očistu organismu od škodlivých látek. Zvláště začátkem jara se objevují "zázračné" detoxikační diety, po kterých budeme zdravější, štíhlejší a hezčí. Některé detoxikační tipy zaručují posílení imunity, restart organismu a příval energie. V otázce detoxikace organismu bychom se však měli řídit především zdravým selským rozumem. Pokud chceme pevné zdraví, stačí dodržovat několik pravidel, a to nejen na jaře, ale po celý rok. 

Vhodný čas

Detox byste neměli začínat v době svátků. Nejlepší doba je před Velikonocemi, kdy má člověk čas a nic ho neláká. Očistu byste měli držet alespoň dva týdny. Dopřejte si pomalejší, ale o to účinnější detox. Dvou až třídenní pití vody a vynechání stravy vám pouze vyčistí střeva. Detox by měl trvat mnohem déle, abyste dosáhli i buněčnou očistu a zbavili tělo toxinů.

Pitný režim  

V první řadě dbejte na to, abyste v průběhu detoxu pili zvýšené množství tekutin oproti běžnému pitnému režimu. Denně byste tak měli vypít 2-4 litry tekutin, aby tělo odplavilo toxiny. Snažte se omezit kávu, má dehydratační účinky. Vyzkoušejte například oblíbený zelený čaj Matcha. Je plný antioxidantů, vitamínů a minerálních látek.

2709b266e96f1480e8bc6786136cd4d0

Zdroj: Pinterest.com

Detox i pro vaši lednici

Udělejte si pořádek v chladničce a zbavte se jídla, které by vás mohlo lákat a poškodilo by zdravou myšlenku detoxu. Měli byste přejít na nezpracované potraviny, které uvolňují energii a způsobí čištění a regeneraci buněk. Trávení zpracovaného jídla vyžaduje hodně energie, protože tělo je bombardovány konzervanty, přísadami a chemikáliemi. 

Sportem ke zdraví

Netřeba zapomínat, že očista má být přiměřená, nesmí organismus vyčerpávat. Zjednodušeně řečeno, jde o odlehčení trávicího traktu na několik dní, zásobování těla tekutinami a potravinami, které bioaktivně ovlivňují funkce orgánů. Sporty volte pomalejší, klidnější, například jógu, rychlou chůzi a domácí cvičení. Nezačínejte běhat, to si nechte na období po detoxu. Očista těla by měla být i očistou mysli a navodit klid. Tělu pomůžete očistit se, pokud si odepřete alkohol, cigarety a snížíte příjem kofeinu.

9aa4f2a45a9b2236101e774aed38fbe1

Zdroj: Pinterest.com

Chutné nápoje smoothies

Na očistu střev vyzkoušejte populární smoothies. Chutné nápoje připravené z ovoce, zeleniny nebo jejich kombinací a dalších ingrediencí (např. Kokosová voda, mandlové mléko, semena, javorový sirup, bylinky), jsou ve srovnání s tradičními ovocnými nebo zeleninovými šťávami nejen chutnější, ale také výživnější. Obsahují například mnohem více vlákniny než šťávy. Právě vláknina hraje při očistě střev podstatnou roli. Pokud do nich přidáte některé druhy semínek (chia, lněné, konopné), posílíte jejich detoxikační účinek.

5b81c3bb26939174fff0154f24454a17

Zdroj: Pinterest.com

Nezapomínejte na pravidelné a zdravé stravování. Nejen nápoje ze zeleniny a ovoce, ale i teplé jídlo a chutně připravené zeleninové saláty vám dodají energii. Odstraňte všechny potraviny, které mohou působit jako alergeny. Jsou to všechny mléčné výrobky, sója, lepek a obilí, rafinované potraviny jako cukr a bílá mouka, některé druhy masa, vejce, ořechy a škrobová zelenina, což jsou brambory a kukuřice. Postupně zařaďte i obiloviny jako pohanka, jáhly, bulgur a zdravé tuky jako kvalitní olivový olej, avokádo, až později i ořechy a ryby.  

Připravte se na nepříjemné vedlejší účinky. Tělo a mysl se detoxikují společně. Několik dní poté, co začnete detox, očekávejte, že budete cítit únavu, letargii, objeví se bolest hlavy. Časté je také větší pocení, zapáchající dech či střevní potíže. Nežádoucí účinky zmírníte velkým množstvím vody a bylinného čaje. Myslete přitom na to, že tyto vedlejší účinky jsou jen dočasné a v konečném důsledku vám detox přinese jen samá pozitiva.

 

Autor: @maria.mihac 

 

Číst článek
Módní trendy 2021: Jaké komplety budou na jaře hitem?
Módní trendy 2021: Jaké komplety budou na jaře hitem?

Módní trendy 2021: Jaké komplety budou na jaře hitem?

Sety a komplety jsou již skoro třetí rok velmi oblíbené hlavně kvůli své praktičnosti a estetičnosti. Není to tak dávno co na podzim roku 2020 Netflix představil seriál Emily in Paris. Hlavní hrdinka na sobě ukázala mnohé outfity z nichž jsme šli do kolen a mezi nimi i krásné tartanové či květované komplety. 

Kárované buklé sety

Kostka, káro, tartan ... tyto vzory se v zimě dostali opět do módy v podobě různých kabátů a na jaře se proměnili do krásných pastelových blejzrů a sukní. Kárované buklé na jaké jsme zvyklé na přehlídkách Chanel se staly hitem a obchodní řetězce je začaly ve velkém produkovat. Kratší mini sukně se zkráceným dvouřadovým překříženým sakem, nebo midi buklé sukně jsou na jaře velmi vítané. Samozřejmě, jak jinak v pastelových barvách, tak typických pro toto roční období.

IMG_6020

Zdroj: Pinterest.com

Pohodlná elegance

Klasické kostýmy, jaké jsme dosud znali, se na přehlídkách stále objevují, ale tato doba prahne po pohodlnosti, proto se toto jaro dostávají do popředí elegantní cigaretové kalhoty s vysokým pasem a délkou po kotníky. K nim můžete doladit buď sako nebo pohodlný top. Opět jsou trendy pastelové barvy, hlavně žlutá, baby modrá, pastelově růžová. Z neutrálních barev je to hlavně barva roku šedá, béžová, nebo opět bílá a smetanová. K nim jsou moderní pohodlné mokasíny z broušené kůže nebo sandálky s otevřenou hranatou či špičatou špičkou.

IMG_6023

Zdroj: Pinterest.com

Pletené komplety

Jak v zimě, tak i na jaře jsou stále v kurzu. Pohodlné pletené komplety, ve kterých můžete pracovat z domu, nosit k nim bílé tenisky a popřípadě vyběhnout ven. Hlavní heslo je pohodlnost a minimalismus. Ten se ani nyní nevytrácí, ale naopak, stále si získává na popularitě. Velmi moderní je maxi košile pod mikinu nebo svetr. Ať je pěkně vidět!

IMG_6022

Zdroj: Erikafashion.cz

Který styl je vám nejbližší? 

 

Autor: @maria.mihac 

Číst článek
Seznamte se s barvami roku! Žlutá a šedá mají navodit pocit naděje.
Seznamte se s barvami roku! Žlutá a šedá mají navodit pocit naděje.

Seznamte se s barvami roku! Žlutá a šedá mají navodit pocit naděje.

Společnost Pantone v prosinci odhalila, že Illuminating - jasně žlutý odstín - a Ultimate Gray jsou jejími barvami roku 2021, přičemž obě synchronně představují jednotu, stabilitu a naději. Největší barevné trendy roku 2021 jsou tak vodítkem z posledního bouřlivého roku a dávají lidem pocit naděje, optimismu a osvěžení, které mnozí hledají.

81e22d9a5a247c4442a6ee25bff9f2c3

Zdroj: Pantone

Největší barevné trendy roku 2021

Jasně žlutá a Ultimate Grey jsou barvy Pantone roku 2021. 

"Je to ambiciózní," řekla výkonná ředitelka Pantone, Leatrice Eisemanová. "Ještě tam nejsme, ale snažíme se o to." Snažíme se tam dostat. Když se šedé mraky rozptýlí, uvidíme sluneční svit. “

Žlutý odstín Illuminating dokáže lidi naplnit optimismem, energii, nadějí a tyto pocity v současné korona době skutečně potřebujeme. Šedá Ultimate Gray v nás zas vyvolává pocity, které jsou založeny na pevných a spolehlivých základech. Vyjadřuje vyrovnanost, stálost a odolnost. Praktická a stálá, a zároveň hravá a optimistická, taková je kombinace, která určí trend pro rok 2021 nejen v oblasti interiérového designu, ale také v oblasti módy a v dalších odvětvích.

Další barevné trendy v roce 2021 směřují k jasným a poutavým odstínům, jako jsou nedávné předpovědi Pantone na podzim 2021, mezi něž patří například Burnt Coral - koralovo červená barva, Raspberry Sorbet - zářivá růžová nebo French Blue - jasně modrá barva.

 abd55152e9ecbf03a365e396535de60d

Zdroj: Pinterest.com

Pastelové Jaro, zářivé léto…

Jak to na jaře bývá, i letos převládnou spíše jemné pastelové barvy, například jemně žlutá, světle šedá, jemně růžová, či lehké pastelové odstíny fialové. Další novinkou je i barva Cerulean. Je to směs světle modré, zelené a šedé. Všechny tyto světlé odstíny kombinujte se zemitými nude barvami, světle béžovou, smetanovou, bílou. V létě se barvy více rozzáří a žlutá bude více žlutá a kombinace červené, růžové, modré budou převládat.

unnamed (3)

Na jaře budou převládat pastelové a jemné odstíny. Zdroj: Pinterest.com

 unnamed (2)

I takhle bude vypadat léto, jasné a zářivé. Zdroj: Pinterest.com

Která barva vás oslovila nejvíce?

Autor: @maria.mihac

Číst článek
3 kroky pro jarní detox vašeho šatníku!
3 kroky pro jarní detox vašeho šatníku!

3 kroky pro jarní detox vašeho šatníku!

Jaro se pomalu, ale jistě blíží. Konečně shodíme zimní kabáty, tlusté svetry a pletené čepice. Naše šatníky potřebují očistu, tak jako naše tělo. Jak ale dopřát detox našemu šatníku? Ve skutečnosti na to stačí tři jednoduché kroky.

Detox šatníku? Proč ne!

Při detoxu těla potřebujeme hlavně tři věci. Pohyb, hodně vody a zdravou stravu. Odměnou je úleva organismu, pocit čistoty a nového začátku. V jakém prostředí žijeme nás velmi ovlivňuje. Příliš mnoho věcí v našem okolí nás může zbytečně psychicky zatěžovat. Chaos v šatníku je jedním z faktorů, které způsobují ženám každodenní frustraci. "Stojím před přeplněnou skříní a nemám si co obléci. Cítím se z toho nešťastná, protože nakupuji skoro každý měsíc a nikdy nemám co na sebe. Nemám s čím kombinovat oblečení ... " Našli jste se? Pokud ano, zřejmě váš šatník potřebuje jarní detox.

IMG_5700

Zdroj: Pinterest.com

Krok 1. Vyhoďte celý šatník ven!

A to doslova. Tak jako při tvorbě jakéhokoli šatníku, začínáme od píky. Vyhodit každou položku ze šatníku je důležité, abychom ho pořádně vytřeli od prachu, možná přeskladali police a uvědomili si velikost prostoru. Jak se říká "Méně je někdy více" zde platí stoprocentně.

Krok 2. Jako popelka, čočka k čočce ...

Z celé vyhozené kopy nyní vyberte zimní oblečení. Roztřiďte ho. Zničené, žmolkované dejte na charitu, kabáty do čistírny a uložte je na zimní spánek mimo vaší jarní části šatníku. Nemíchejte zimní kabáty, svetry, hrubé punčochy, zateplené legíny s jarním oblečením. Budete mít v tom chaos.

IMG_5694

Zdroj: Pinterest.com

Nyní vyberte věci, které jsou vaše oblíbené, které rády nosíte. Oblečení, které se dá nosit v jarním období. Postupně ho ukládejte do šatníku, podle druhů nebo podle barev. Je to na vás. Pokud nerady skládáte, dokupte si věšáky. Nenuťte se skládat komínky, nebude vám to fungovat dlouhodobě. Šatník přizpůsobte sobě, aby byl funkční. Není naškodu dokoupit si náhradní police, košíky na spodní prádlo, či různé organizéry.

Krok 3. Doplňte si šatník

Nyní máte v šatníku vaši oblíbenou sukni, jeansy, sako, mikinu ... Nechybí Vám něco? Většinou jsou to takové basic věci, jako bílá trička, jedna nová košile, klasické kalhoty. Tyto věci nosíme nejčastěji a proto se rychle opotřebují. Nebo možná nějaká barevná sukně. Jar miluje pastelové barvy, momentálně je jejich všude plno. Napište si seznam potřebného na papír! Když je budete hledat na netu ve vyhledávači nesklouznete do jiné kategorie, kterou momentálně nepotřebujete.

Wualááá! Je hotovo!

Čistý, vytříděný, uklizený šatník vám dodá jarní náladu. Ráno si ušetříte čas a budete mít přehledný šatník.

Přejeme vám příjemný jarní úklid!

 

Tým erikafashion.cz

 

Autor: @maria.mihac

Číst článek
Noste teplákovku stylově jako světoznámé influencerky!
Noste teplákovku stylově jako světoznámé influencerky!

Noste teplákovku stylově jako světoznámé influencerky! 

Vzali jsme si do parády pár světových influencerů a přinesli jsme vám žhavé teplákové trendy. Právě pohodlné domácí sety jsou i díky koroně od minulého roku na výsluní. Pojďte se s námi podívat a inspirovat se jak nosit teplákové soupravy stylově dle poslední módy.

Leonnie Hanne, 3 mil. followers

Leonie Hanne je německá fashion influencerka, která postuje nejnovější a nejluxusnější módní trendy. Často ji můžete vidět na fotkách v Paříži, Londýně nebo Hamburku. Na svém kontě má přes 3 miliony sledovatelů a za sebou spolupráce se zvučnými fashion značkami jako Chanel, Dior, Fendi, Givenchy, Swarovski ... Na fotografii nosí Leonie slavné Bottega Veneta boty, dlouhý černý oversize kabát a zelenou teplákovku .Hitem letošního roku je právě tato kontrastní kombinace elegance v podobě kabátu a pohodlné ležérní teplákovky s vyšší kotníkovou obuví. Všechny tyto módní vychytávky najdete i u nás na e-shopu!

IMG_4393

Zdroj fotografií: @leoniehanne , kabát, boty, teplákovka @erikafashion.cz

We are twinset, 205 tis. followers 

Dvojčata @wearetwinset, které milují pohodlnou a ležérní módu. Na jejich instagramovém profilu se to hemží teplákovými a fashion trendy. Jsou veselé, excentrické a mají styl! Tento outfit je kombinací oblíbeného Teddy Coat, pohodlné bavlněné soupravy a tenisek. Vše tón v tónu.

IMG_4403

Zdroj fotografií:@wearetwinset , www.erikafashion.cz  

Missmondo, 177 tis. followers

Missmondo nebo Laetitia Nimah Blume je italská fashion influencerka a modelka. Její dokonalý elegantní a nadčasový styl vyráží dech. Miluje nude barvy, spolupracuje se světoznámými značkami a neodolá ani nakupování nejnovějších módních trendů v Zaře. My jsme si vzali její ležérní look pod drobnohled a milujeme ho! Nadýchaná vestička, teplákovka ve stejně světlém tónu a již ikonická Bottega Veneta kabelka. Nechte se inspirovat tímto outfitem a pokud Vás zaujal, velmi podobné kousky najdete i u nás na e-shopu!

 IMG_4398

Zdroj fotografií: @mismondo , www.erikafashion.cz

 

Napište a sdílejte nám na našem Instagramu  @erikafashion.cz , jak teplákové soupravy nejraději nosíte vy.

 Těšíme se!

 

Autor: @maria.mihac 

Číst článek
Láska prochází žaludkem!
Láska prochází žaludkem!

Láska prochází žaludkem!

Svátek všech zamilovaných letos oslavíme pěkně v pohodlí domova. Ale nevadí! I přesto můžeme navodit romantickou atmosféru. Pokud si chcete udělat hezký večer se sklenkou vína a něčeho dobrého na zub pro vás a vaši drahou polovičku, tyto chuťovky budou tím pravým. 

Bruschetta 

Tolik oblíbený předkrm, který během chvilky vykouzlíte i doma. Rajčata nakrájejte na malé kousky a zbavte je semínek. Dužinu pak nakrájejte na kostičky a vše promíchejte spolu s olivovým olejem. Přidejte na malé kousky natrhanou bazalku a osolte.

Mezi tím nakrájejte bagetu na plátky a opečte v troubě. Po vyndání lehce potřete česnekem a poklaďte na ni rajčatovou směs. Česnek můžete vynechat, aby vám nepokazil valentýnskou atmosféru. Můžete ještě lehce zakápnout olivovým olejem a podle chuti ozdobit kousky parmazánu, olivami nebo oříšky. 

 Valentýnské chuťovky - bruschetta

Zdroj fotografií:Pinterest.com

Jeden talíř

Pastva pro oči. V tomto případě se fantazii meze nekladou. Velkou výhodou je, že můžete zpracovat spoustu věcí, které máte doma a nic tak nepřijde nazmar. Sýry, nakládaná zelenina, olivy, chutney nebo oříšky. Své si najde každý. Skvěle se bude doplňovat s krekry, opečeným pečivem nebo nachos.

 Jeden talíř - Valentýnské chuťovky

Zdroj fotografií:Pinterest.com

Listové těsto

Vynikající chuťovky také připravíte z listového těsta, které má téměř každý doma. Tyto špenátové košíčky zaberou několik minut a věřte, že budete nadšeni.

 Listové těsto

Zdroj fotografií:Pinterest.com

Smíchejte smetanový sýr (např. Philadelphia), vajíčko, pár kapek olivového oleje a několik snítek kopru. Vše důkladně promíchejte. V samostatné misce připravte listový špenát, mozzarellu a na kousky nakrájenou slaninu. Poté smíchejte dohromady a pomocí vidličky důkladně spojte.

Listové těsto vyválejte a nakrájejte na čtverce, které dáte do formy na muffiny. Podle velikosti formy lehce těsto natáhněte a zatlačte na dno košíčků na muffiny. Rovnoměrně do nich přidávejte špenátovou směs. Nyní spojte všechny čtyři rohy dohromady, zakryjte tak náplň a lehce přitlačte dohromady. Potřete rozšlehaným vajíčkem. Pečte při 200°C přibližně 15-20 minut, dokud nebudou košíčky nafouklé a zlaté.

Po vyndání z trouby je potřete trochou rozpuštěného másla. Nechte 10 minut vychladnout, poté můžete vyndat z formy.

 

Autor: Nikola Knížková @nikolaknizkova

Číst článek
Láska v čase korony? Naše tipy na Valentýnské outfity!
Láska v čase korony? Naše tipy na Valentýnské outfity!

 

Láska v čase korony? Naše tipy na Valentýnské outfity!

Den svatého Valentýna se blíží a je to ideální den na romantické rande se svou polovičkou, i když nepůjdete dál než do svého obýváku. Během lock down sice nosíme jen tepláky, ale proč si neudělat radost a neoslavit tento svátek doma a hezky oblečená? 

A jaké jsou nejlepší valentýnské outfity na tento romantický večer v čase korony?

Valentýnská teplákovka

I když jsme všichni zavření doma, pracujeme na home office a těšíme se z nových seriálů na Netflixu, můžeme tak jako Vánoce oslavit i svátek svatého Valentýna. Připravte si chutnou večeři, nalijte sklenky vínka a užijte si svátek zamilovaných i doma v srdíčkové mikině.

IMG_4932

Zdroj fotografií: erikafashion.cz

Červená je barva lásky

Pro náročnější z vás jsou tu stále šaty. Co na tom, že v nich nyní nepůjdete ven do restaurace? Vždyť krásná můžete být i doma. Upravte si vlasy, naličte se a užijte si společné chvíle. Pokud neodujete červené barvě, vyzkoušejte něžnou růžovou nebo sexy černou.

IMG_4933

Zdroj fotografií: erikafashion.cz

Valentýn je především svátkem lásky a právě v těchto časech bychom si ji měli připomínat. Ať už máte tento svátek rádi, nebo jste jeho odpůrci, vždy je hezké strávit tento den se svou polovičkou.

 

Za celý tým erikafashion.cz vám přejeme hodně lásky!

 

Autor: @maria.mihac 

 

Číst článek
Valentýn se blíží! Máme pro Vás 3 tipy na originální dárky!
Valentýn se blíží! Máme pro Vás 3 tipy na originální dárky!

Valentýn se blíží! Máme pro Vás 3 tipy na originální dárky!

 Všichni potřebujeme k životu projevy lásky a přátelství v podobě polibků, objetí či pohlazení, které v každém z nás probouzejí ty nejkrásnější pocity. Proč tedy alespoň jeden den v roce neprožívat lásku ještě intenzivněji? Samozřejmě, že byste neměli projevovat své city jen jedenkrát v roce a kupovat množství nesmyslných dárků, ale je milé své city projevit 14. února alespoň o něco více. Přestože má Svátek sv. Valentýna množství odpůrců, skutečnost je taková, že všude kolem nás je kopa srdíček, plyšových medvídků a květin. Není se čemu divit. Popularita tohoto amerického svátku rok od roku narůstá. Pokud i vy patříte mezi milovníky Valentýna, určitě zbystřete svou pozornost! Nabízíme vám pár nápadů, jak můžete svým polovičkám dopřát pořádnou dávkou romantiky.

IMG_4906

Zdroj fotografií:Pinterest.com

 "láska prochází žaludkem"

Když někdo vyslovil poprvé větu "láska prochází žaludkem", asi věděl, co říká. Jídlo umí okouzlit, zlepšit náladu, posílit, rozpálit  a labužníci, pro které není jen nutností k přežití, umí při pojídání prožívat zvláštní druh štěstí. Přes jídlo můžete zažít s partnerem sblížení jiného druhu, na jaké jste zvyklí. Není přitom důležité, zda jste zkušená kuchařka nebo začátečnice. Vždy se je co učit, a na přípravu vynikajících pochoutek nepotřebujete ani speciální zručnost ani mnoho času. Nejdůležitější je jídlo připravovat s láskou a s pocitem, že osoba, pro kterou to děláte, zkusí nové chutě. Protože i totéž jídlo, připravované s radostí, chutná jinak než jen z povinnosti uvařené a hozené na talíř.

IMG_4903

Zdroj fotografií:Pinterest.com

Hand made by me...

Přiznejme si na rovinu, okouzlit chlapa vlastnoručně vyrobeným romantickým dárkem není snadný úkol, hlavně když se už nějaký ten čas známe. Není to však úplně nemožné, věříme, že vám pomohou naše inspirace ze světa tvoření. Vyzkoušejte například vyrobit a naaranžovat box s jeho oblíbenou kosmetikou, vytvořit fotorámeček, nebo hrnek s vaší společnou fotografií.Pokud přece jen nemáte tvůrčí mysl a ruce popřemýšlejte nad hodinkami, novou peněženkou, košilí nebo vaší originální fotografií.

IMG_4904

Zdroj fotografií:Pinterest.com

Květiny jako projev lásky

Květiny se dávají při oficiálních příležitostech, ale my ženy by jsme si přály, kdyby nám je partneři dávali i bez příležitosti, prostě jen tak. Květiny provoní komplet celou domácnost, rozzáří ji a viditelně zlepšují náladu.

Tip pro pány: když chcete projevit lásku své partnerce právě květy, dávejte si velký pozor na výběr těch správných. Každá žena miluje jiný druh květin. Některé rády červené růže, jiné bílé růže nebo orchideje, tulipány apod.

Pokud nebudete se svou partnerkou, využijte možnost donášky květin. Jednoduše si přes internet vyberete kytici a necháte ji poslat na adresu, na níž se bude v daném čase nacházet.

IMG_4905

Zdroj fotografií:Pinterest.com

Valentýn, podobně jako Vánoce nemá být o dárcích, ale o připomenutí lásky. Nezapomínejme si ji projevovat co nejčastěji během celého roku.

 

S láskou, 

Vaše erikafashion.cz

 

Autor: @maria.mihac 

 

Číst článek
Nahoru
144 položek celkem